VATERPOLO, EL

Domaće slavlje Šibenika, poraz Juga u Rusiji

07.02.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Ovog se vikenda igraju utakmice 4. kola vaterpolske Eurolige. Dva su hrvatska predsatavnika igrala u subotu, ali s polovičnim uspjehom. Šibenik je na Crnici svladao talijansku Bresciju, dok je Jug u Rusiji izgubio od Spartaka iz Volgograda. Mlaodst u nedjelju igra protiv Jadrana iz Heceg Novog

Vaterpolisti Šibenika NCP u 4. su kolu skupine C Eurolige na svom bazenu svladali talijansku Bresciju sa 12:8 (5:3, 2:1, 3:2, 2:2). Nakon četiri kola Šibenčani su drugi na ljestvici sa sedam bodova, iza vodećeg Olympiakosa koji ima 10. Treći je Primorac iz Kotora sa šest, dok Brixia Leonessa nema bodova.

Vaterpolisti Juga CO izgubili su dvoboj 4. kola skupine A Eurolige na gostovanju kod Spartaka u Volgogradu sa 6-7 (1-1, 3-1, 2-3, 0-2). Nakon četiri kola Jug CO i dalje vodi na ljestvici sa sedam bodova, po jedan manje imaju Pro Recco i Spartak, dok je posljednji Šturm iz Čehova sa četiri.

Treći hrvatski predsavnik u vaterpolsokoj Euroligi, zagrebačka Mladost, igra u nedjelju a suparnik joj je Jadran iz Herceg Novog.