DVA VIDEA PRIVUKLA POZORNOST

Đokovićev ispad bijesa pred djecom te nešto kasnije 'gubitak pamćenja' koji se pretvorio u komičnu potragu

18.08.2018 u 12:37

Bionic
Reading

Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Cincinnatiju gdje ga očekuje meč s Marinom Čilićem, a tijekom dana izašla su dva zanimljiva videa vezana uz srpskog tenisača

Nekada prvi igrač u četvrtfinalu turnira bio je bolji od Kanađanina Miloša Raonića 7-5, 4-6, 6-3, a nova prepreka mu je najbolji Hrvat Čilić s kojim ima odličan omjer 14-2, ali je upravo zadnja dva meča izgubio.

Srbin je protiv Raonica na trenutke podsjećao na svoje najbolje dane, ali imao je i kriznih trenutaka. Jedan takav se dogodio sredinom prvog seta kada je izgubio servis kod 3-3 pa je bijes iskalio na reketu kojeg je uništio.

'Nisam ponosan na to što sam napravio, ne mogu biti ponosan što sam slomio reket. Posebno jer ovdje ima jako puno djece. Znam da i oni gledaju', rekao je Đoković.

No nije samo taj video privukao pozornost sportske javnosti nego i jedan poslije meča kada je Đoković izašao sa stadiona te se bacio na traženje automobila. Nije se mogao sjetiti gdje ga je parkirao, a njegovu komičnu potragu snimili su obožavatelji i to naravno objavili.

Kako je to završilo pogledajte u priloženom video prilogu....

  • +3
ATP Queens, finale: Marin Čilić - Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: N.N.