OTIŠAO BORAC IZ BANJA LUKE

Đoković: Ljubo mi je bio učitelj

16.04.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Ivan Ljubičić je proiv imenjaka i sunarodnjaka Dodiga završio veliku karijeru, a službena stranica ATP-a objavila je video s pregledom uspjeha nekada trećeg igrača svijeta, te izjavama trenutno najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića i Rogera Federera koji je obilježio Ivanovu eru

Ivan je, ako se ne predomisli, odigrao svoj posljednji profesionalni poen, ali priča će ostati. Težak životni put i nadnaravni trud reket i loptica su mu vratili kroz vrhunske rezultate, a njegove ljudske kvalitete donijele su mu veliko poštovanje slavnih suvremenika.

'Bio je veliki server i nikada nije bilo ugodno vidjeti ga s druge strane mreže. Imali smo nekih sjajnih mečeva i mogu reći da se osjećam sretnim što sam igrao u njegovo vrijeme,' kaže Roger Federer koji s Ivanom (igrali su četiri finala) ima odličan omjer 13:3.

'Njega doživljavam kao učitelja koji mi je pomogao da se probijem u početnom razdoblju karijere. Pomogli su mi njegovi savjeti i danas mi je jedan od najboljih prijatelja u tenisu,' kaže Novak Đoković u videu koji Vam nudimo.

Oproštaj od velikog teniskog profesionalca