FURIOZNI NOLE

Đoković: Bit će teško, ali uzet ću naslov

27.01.2011 u 16:19

Bionic
Reading

Novak Đoković je u polufinalu Australian opena sa 3:0 svladao Federera i ušao u svoje četvrto finale Grand slam turnira. U Melbourneu je prije tri godine osvojio svoj jedini veliki naslov

Đoković je u drugom setu na vodstvo Švicarca od 5:2 odgovorio nizom od pet gemova i tu prelomio meč.

'Da je Federer izjednačio, tko zna u kojem bi smjeru sve skupa otišlo. Ne možete ni zamisliti koliki je pritisak igrati protiv Rogera i pobijediti ga, ali u najtežim trenucima sam igrao najbolji tenis i ovo mi je jedan od najboljih mečeva u karijeri', prenosi službeni Novakov portal riječi najboljeg srpskog sportaša.

Naglasio je da mu je Australian open posebno drag turnir jer puno igrača ima brojne navijače, a za finale nije izrazio nikakvu želju.

'Bio s druge strane Ferrer ili Murray, bit će teško. Lijepo ću se izvaliti u kauč i uz kokice pogledati meč, a kada dođe finale, vjerujem da ću doći do druge Grand slam titule u karijeri.'

Federer je rekao da je Novak odigrao sjajan meč i izrazio žaljenje što je sve završilo u tri seta jer se fizički osjećao spremno za dugi meč. Za peti naslov u Melbourneu će ipak morati pričekati.