POVRATAK U BRAZIL

Dogovor blizu: Robinho napušta Manchester

25.01.2010 u 22:20

Bionic
Reading

Nitko neće biti nezadovoljan kada Manchester City i Santos dogovore posljednje detalje vezane uz prelazak proslavljenog brazilskog kreativca. Robinho je nezadovoljan jer ga trener Mancini potpuno ignorira, a navijači Santosa još pamte dane kad ih je podsjećao na Pelea

Kada je Robinho napuštao Santos i otišao u Real reagirala je čak i brazilska vlada. Skoro je proglašen dan žalosti. Nakon tri godine u Madridu Robinho je prešao u Manchester City, no nije se najbolje snašao. U ovoj sezoni skupio je tek šest nastupa, a SP je sve bliže.

'Pregovori se kreću u povoljnom smjeru, sa 90 posto sigurnosti mogu reći da ću ostatak sezone provesti u Santosu', rekao je Robinho za Times i otkrio oko čega se klubovi još dogovaraju.

'Santos me želi posuditi na godinu dana, a City traži da period ne bude dulji od šest mjeseci. Vjerujem da će se dogovoriti do kraja tjedna.'

Predsjednik Santosa Luiz Ribeiro otkrio je još jedan detalj.

'City želi pravo prvokupa za naše talente Neymara i Gansa. Nema problema, ako ponude najviše', samouvjereno je rekao Brazilac.

Robinho odbrojava dane do povratka u Brazil jer, provede li ostatak sezone na Cityjevoj klupi, neće imati željeni tretman u reprezentaciji kod izbornika Dunge.