KREĆE POPUNA ROSTERA

Dobre vijesti: Zanoški produljio s 'medvjedima'

04.04.2012 u 11:38

Bionic
Reading

Ljubimac navijača i najbolji strijelac Ebel lige s igračem manje, Tom Zanoški, produljio je vjernost s Medveščakom, pa ćemo ga i iduće sezone gledati u dresu 'medvjeda'

Dres s brojem 10 i iduće sezone nosit će Tom Zanoški! Ta dobra vijest stigla je u srijedu prijepodne iz kluba pa navijači 'medvjeda' zaista imaju razloga za zadovoljstvo.

Tom Zanoški je Zagrepčanin koji se u djetinjstvu s roditeljima odselio u Kanadu, tamo se hokejaški obrazovao pa se danas s pravom može ponositi činjenicom da je ne samo jedan od najbržih hokejaša u EBEL-u, nego i da je prošle sezone bio najučinkovitiji igrač u ligi po broju postignutih golova s igračem manje.

'Dečko s Jordanovca', kako Zanoškog nazivaju navijači Medveščaka, priključio se u netom završenoj sezoni u kojoj je odigrao 58 utakmica, upisao 19 golova i 20 asistencija. Od tih 19 pogodaka, sedam je upisao u situacijama kada su 'medvjedi' imali igrača manje na ledu i tako srušio rekord Ebela u 'shorthanded' golovima. Od 2006/07. taj rekord je bio 'držao' Greg Day, također dojučerašnji igrač Medveščaka, koji će iduće dvije sezone igrati u Grazu.

'Ni u jednom trenutku nisam razmišljao o drugom klubu jer sam već prošle godine, kada sam potpisivao za Medveščak, razmišljao kako bih želio ovdje ostati na dulje vrijeme, a ne samo jednu sezonu. Drago mi je što mogu igrati u gradu u kojemu sam rođen, u klubu u kojemu sam naučio klizati, ali i pred tako strastvenim i sjajnim navijačima. Dat ću sve od sebe da u sljedećoj sezoni budem još bolji i da s Medveščakom napravim korak više u odnosu na ovu sezonu', izjavio je Zanoški prilikom potpisivanja novog ugovora.