TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 8. prosinca

10.12.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Danas su tportal.hr i partneri za svoje čitatelje pripremili knjige, DVD-e, Goldenpoint ženske hulakopke, masaže, Benetton žensku kapu, parfem, Lino naljepnice, paket proizvoda za njegu zubi te ulaznice za koncert Londonskog simfonijskog orkestra 18. prosinca u KD Vatroslav Lisinski

Vaš zadatak je poslati kratki odgovor na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' na mail tportal@tportal.hr, a najoriginalniji i najzabavniji bit će nagrađeni.

Detalje pročitajte u pravilniku

Rijekatekstil će razveseliti naše čitateljice s pet pari Goldenpoint ženskih hulahopki te Benetton ženskom kapom.

Talijanska modna marka rublja i kupaćih kostima Goldenpoint u vrlo kratkom periodu postao je lider na tržištu čarapa i donjeg rublja. Goldenpoint je ove sezone pripremio široku lepezu asortimana donjeg rublja, pidžama, čarapa iz ženskog, muškog i dječjeg programa kroz svoje podmarke - Phillipe Matignom, SISI, Omsa, Golden lady i Hue.
Nove Goldenpoint kolekcije okreću se svim tipovima žena - od sexy zavodnica i romantičarki do poslovnih žena i sportašica. Svojim dizajnom, teksturom i oblikom dizajneri modne marke Goldenpoint posebnu pažnju posvećuje odabiru vrhunskih kvalitetnih materijala!

Iz Benettona stiže prigodan poklon za zimske dane – ženska kapa.

United colors of Benetton danas ne bi bio to što jest bez svojih prepoznatljivih modnih dodataka koji su ove sezone apsolutni must have. Kape, šalovi, rukavice u svim bojama i oblicima ključni su elementi ove sezone. Kako bi i vi bili dio ovogodišnje zimske priče United colors of Benetton poklanja vam neodoljivu ljubičastu kapu.


Promands i dalje nastavlja s darivanjem dvije Kenzioki masaže u parfumeriji Sephora u Arena centru

Sanjajte lijepe snove, opustite svoja čula uz nježnu masažu lica, vrata i ruku Kenzoki proizvodima. Masažu možete doživjeti u parfumeriji Sephora Arena centar od 6. do 12. prosinca 2010.
Ponedjeljak, utorak i srijeda od 15 do 21 sat
Četvrtak, petak, subota i nedjelja od 9 -do 15 sati

U knjizi 'Život i alkemija kristala' koju vam poklanja Profil saznajte sve tajnama kristala i dragulja.


Vesna Ivanović, 'Život i alkemija kristala'

Vesna Ivanović u svojoj je knjizi sakupila fizička, kemijska, ali i čudotvorna svojstva kristala i dragulja, nastojeći pomiriti ezoteričko i znanstveno. Vodila ju je činjenica da su neke pradavne recepture o uporabi kristala vrlo slične današnjim metodama liječenja te da se mnoge ezoteričke spoznaje mogu znanstveno dokazati. Iako strastveno zaljubljena u kristale, kao povjesničarka umjetnosti autorica je nastojala zadržati objektivnost, svjesna da su upravo izostanak racionalnog pristupa djelovanju kristala i aureola čuda marginalizirali ovu temu i učinili je odbojnom znanstvenicima.

Za ljubitelje klasične glazbe KD Vatroslava Lisinskog osigurala je dvije ulaznice za koncert Londonskog simfonijskog orkestra, jednog od vodećih svjetskih orkestara čiji je šef-dirigent Valerij Gergijev, stalni dirigent Sir Colin Davis, a Daniel Harding i Michael Tilson Thomas su glavni gosti dirigenti.


Londonski simfonijski orkestar, 18.12. 2010., 19:30 h

Orkestar je u Zagrebu nastupio u svibnju 2009., no u akustički neadekvatnom prostoru Arene, pa će njihovo gostovanje u Lisinskom biti prava prilika da ga čujemo u njegovom prirodnom, koncertnom okruženju. Uz orkestar će nastupiti jedna od najuspješnijih mladih violinistica, Viktoria Mullova, podjednako cijenjena kao interpretkinja rane i suvremene glazbe, ali i world musica, jazza i popa. Londonski simfonijski orkestar predvodit će znameniti maestro Sir John Eliot Gardiner, jedan od najvećih svjetskih autoriteta za ranu glazbu, osnivač zbora Monteverdi, Engleskih baroknih solista i Orkestra iz doba prosvjetiteljstva.

Orvas je danas pripremio parfem za muškarce, Bruno Banani Magic Man

Bruno Banani brand je koji budi znatiželju, zbog kojeg grebete da biste saznali ono što Vas zanima. Već samo ime nabaci Vam osmijeh na lice i nađete se u razmišljanju što se sve krije iza njega. Ozbiljnost visoke kvalitete omekšana je sa samoironijom. Samo ime i komunikacija kaže: ‘Ne uzimajte život preozbiljno!’ Pitate li se kakav muškarac nosi bruno banani miris? Rekli bi da je on muškarac koji drži sve pod kontrolom, čak izlazi na kraj sa dvije jake žene! Muškarac koji olako ostvaruje svoje fantazije, koji je drugačiji od drugih.

Podravka najmlađim čitateljima poklanja Lino naljepnice za zid.

Djeco, opet nešto fino sprema vam Lino, vodeći vas kroz živopisni svijet prirode u kojem ubire samo probrane, najbolje plodove i poziva vas sladokusce dobra teka na pripremu finih i slasnih obroka. Lino je jedna od najpoznatijih Podravkinih robnih marki. Obuhvaća širok asortiman proizvoda dječje hrane, kremnih namaza i žitarica za djecu. Lino proizvodi su zdrave, kvalitetne i jedinstveno fine poslastice koje vam daju puno vitamina i potrebnu energiju.Lino obuhvaća širok asortiman proizvoda dječje hrane, kremnih namaza i žitarica za doručak.

Iz Albidusa nam dolazi nova električna četkica – Philips Sonicare Flexcare, četkica treće generacije.

Lansiravši četkicu za zube Sonicare FlexCare, tvorci zvučne četkice za zube, koju stomatolozi u svijetu najčešće preporučuju, najavili su nov iskorak u tehnologiji. Kompanija Philips Oral Healthcare razvila je i usavršila svoju zvučnu četkicu za zube kako bi osigurala izvanredno uklanjanje plaka - nova četkica odlično uklanja naslage plaka čak i na teže dostupnim mjestima. Glavnu ulogu pri održavanju oralne higijene sa zvučnom četkicom za zube Sonicare FlexCare ima nova dimenzija čišćenja. Četkica Sonicare pomoću tehnologije zvuka napada bakterije čak i na teže dostupnim mjestima jer čisti s kombinacijom visokofrekventnog četkanja i nježnih zvučnih vibracija. Klinička istraživanja su dokazala da smanjuje krvarenje desni i odstranjuje 80% obojenosti, koju prouzrokuju duhan, kava i čaj te istovremeno sprječava bolesti desni. S visokom frekvencijom (31.000 pokreta u minuti) i odgovarajućom amplitudom pokreta vlakana stvara dinamičko fluidno djelovanje, koje pomaže bolje očistiti interdentalne prostore i teško dostupna mjesta.

Blitz poklanja dva DVD-a četvrtog nastavka popularnog animiranog filma 'Shrek uvijek i zauvijek'.

Sve je počelo sa simpatičnim ogrom koji se sprijateljio s magarcem koji govori i spasio prekrasnu princezu u originalnoj antibajci koja je probila led za sve animirane filmove koji će doći. Desetljeće Shreka dolazi svome urnebesnom kraju u filmu ‘Shrek uvijek i zauvijek’, posljednjem nastavku ovog rekordnog i Oscarom nagrađenog filmskog fenomena. Žudeći za vremenom kad se osjećao poput pravog ogra Shrek pristaje sklopiti pakt sa slatkorječivim prevarantom Rumpelštinskim i paf! – u jednom trenutku sve se mijenja. Magarac se ne sjeća svog najboljeg prijatelja, Fiona je opaka princeza ratnica, a Mačak u čizmama je najobičnija debela mačketina. Svi zajedno imaju samo 24 sata kako bi poništili ugovor, spasili Tamo Tamo Daleko i osigurali sretan kraj uvijek i zauvijek.

Odgovore na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' šaljite na tportal@tportal.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo u četvrtak, 9. prosinca do 12 sati.

Dobitnici:

Lorens Traub iz Rijeke (Goldenpoint ženske hulahopke i Lino naljepnice za zid)

Volim nositi ženske hulahopke zimi. Neugodno mi je kupovat ih u trgovini, a kad bi stigle poštom nitko ne bi vidio.

Maja Vitez iz Garešnice (Goldenpoint ženske hulahopke i Lino naljepnice za zid)

Dosta mi je skromnosti! :) Želim čarape, želim 5 pari Goldenpointa. Kapa mi ni ne treba. Nju možete nekom dati, ili ću je ja. :) A zašto čarape, paaa...jer mi je hladno u haljinama bosih nogu.


Anita Baćurin iz Gline (Goldenpoint ženske hulahopke i Lino naljepnice za zid)

Zato što hulahopke nikada ne nosim, pa ni da je mečava vani. Kapa na moju glavu nije nikad sjela, ne dolazi u obzir. Za masaže i koncerte nemam vremena, stoga može Lino.

Ines Tortić iz Ivanićkog Graberja (Goldenpoint ženske hulahopke i Lino naljepnice za zid)

Zašto baš ja? Pa zato što mi u Vašem horoskopu piše da odigram neku igru na sreću i da je dobitna, pa valjda bar vi ne lažete kao svi ostali. No, vidjet ćemo, do sad ste me razočarali.

Maja Bošnjak iz Petrijevaca (Goldenpoint ženske hulahopke i Lino naljepnice za zid)

Dosadni ste više s tim 'zašto baš ja', i što kreativnijim odgovorima, što god to značilo. Mogli biste napraviti jednu staromodnu nagradnjaču s običnim izvlačenjem na sreću. Jer kontam si da imam više sreće nego pameti! ;)

Tanja Odobašić iz Osijeka (dvije ulaznice za Londonski simfonijski orkestar 18. prosinca)

Znam da sam dosadna jer opet pišem, ali stvarno stvarno, stvarno bih htjela poslušati taj Londonski simfonijski orkestar. :) I tako bih mogla dragog prijatelja iz dalekog mi Zagreba odvesti na koncert i tako mu se zahvaliti za sve što je učinio za mene kada drugi nisu. Priznajem da meni neće previše značiti ta sva djela što bi mogla čuti, ali on se u sve to razumije i znam da bi bio oduševljen. Doletjet ću iz Osijeka (skoro 5 sati vlakom) samo radi toga! :D

Lidija Šlibar iz Strmeca (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru)

Zato jer mi treba masaža, eto zašto. Zato jer me sve boli, vrat, ramena, duša i tijelo. Zato. Makar ne bih imala protiv da dobijem bilo šta.

Petra Pejinović iz Zagreba (masaža za jednu osobu u parfumeriji Sephora u Arena centru)

Pod zadnjim razlozima sam se uglavnom žalila kako mi ništa ne ide od ruke u zadnje vrijeme, ali se niste sažalili i obradovali me nekim poklončićem. Možda da probam obrnutom psihologijom: 'Dragi tportal.hr, ja sam iznimno sretna i vesela zadnjih par dana i uopće mi nije žao što ignorirate moje e-mailove. :) Nemojte izabrati moj e-mail i molim Vas, ni slučajno mi nemojte dati neki poklon.' ;)

Melita Kosić iz Zagreba (električna četkica Philips Sonicare Flexcare)

Zato jer imam zlog i strašnog zubara kojeg se bojim. A s novom četkicom više ne bih morala ići zubaru.


Ante Maričić iz Obrovca (parfem Bruno Banani Magic Man i DVD filma 'Shrek uvijek i zauvijek')

Ja mislim da zaslužujem jedan parfem, ne zovem se Bruno, ali sam u banani, a evo i zašto. Baš sam se veselio da će mi žena za Božić pod jelku stavit parfem, ali sam napravio kiks (po njenim riječima grdnu pogrešku), kupio sam nove navlake za sjedala za auto (ja sretan ko' malo dijete). Toliko je ljuta na mene, kaže di mi pamet kupovat navlake, a država u krizi. Na kraju reče da za mene poklona neće biti! :( Eto ostajete mi vi da mi uljepšate ove blagdane!


Mirjana Grujić iz Zagreba (knjiga 'Život i alkemija kristala' i Benetton ženska kapa)

Zašto baš ja?! Zato što ste vi moj Djed Mraz! Zato što me volite i baš meni želite poklonit knjigu i kapu. Tako kad pročitam da mi to sve ne izleti iz glave van nego da se pokrijem kapom po glavi i da mi ostane nešto u njoj.

Marko Šarić iz Privlake kod Vinkovaca (knjiga 'Život i alkemija kristala' i DVD filma 'Shrek uvijek i zauvijek')

Joj, joj dragi moji. Neki dan ste čovjeka nagradili zato što ima ljubavnicu, pa evo vam prilike da jednim finim mirisom nagradite i jednog koji je nema.

Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.