TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 16.-19.12.

16.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

I ovog vikenda smo za vas pripremili nešto posebno te će tako najkreativniji imati prilike osvojiti mobitel Samsung Galaxy mini, dvodnevni spa paket za dvije osobe u Radisson Blu Resortu u Dubrovniku, Plidenta poklon pakete, parfem Avril Lavigne, Biotherm kremu za oči, knjige u izdanju Profila i VBZ-a, poklon pakete Welede, slikovnice za najmlađe, ulaznice za kazalište Teatar Exit, poklon pakete Kraša i Cibone, žensku košulju Abercrombie&Fitch i poklon bon Studija za prirodnu njegu Orgona.

Znamo kako još uvijek nema snijega, ali sigurni smo da su naši čitatelji dovoljno kreativni i snalažljivi te da će i na ovim proljetnim temperaturama uspjeti dočarati duh Božića. Dakle, ono što morate napraviti je na mail tportal@tportal.hr poslati fotografiju (ili više njih) koja će najbolje prikazati božićni ugođaj u vašem gradu, selu, ulici, kući... A najbolje fotke ćemo nagraditi! Prema tome, fotić u ruke i na posao!

I ne zaboravite pročitati pravilnik natječaja

Atlantic grupa brine se da naši čitatelji imaju zdrave i lijepe zube te je tako pripremila šest paketa Plidenta proizvoda.

Pokažite zube karijesu s novom Plidentom Pro-t-action koja sadrži aktivnu probiotičku bazu Lactobacillus Paracasei. Ovu inovativnu tehnologiju u sastavu zubnih pasta prva je na svijetu ove godine uvela Plidenta. Naglasak je na metabolizmu dobrih bakterija iz sline koje aktiviraju prirodnu obranu i nakon četkanja eliminiraju ili snižuju količinu bakterije Streptococcus mutans, za koju se smatra da je glavni uzročnik karijesa.

Iz Orvasa nam dolazi parfem Avril Lavigne Wild Rose

Međunarodno poznata pjevačica Avril Lavigne predstavlja svoj treći parfem, Wild Rose, koji se pridružuje njenoj kolekciji mirisa. Lakoća i raspoloženje Wild Rose čini ga savršenim dnevnim mirisom, dopunjujući toplinu večernjeg mirisa, Forbidden Rose. Obuhvaćajući Avrilin ženstveni stil i razigranu osobnost Wild Rose je miris razigranog stila, miris za djevojke koje žele otkriti više i osloboditi svoju divlju stranu. Uz stvaranje Wild Rose, Avril potiče djevojčice da žive svoje snove, čineći život zabavnijim i uzbudljivijim.
Wild Rose je spoj suncem okupanog i žutog a voća, rosnih cvjetova i slatko drvenih nota koje utjelovljuju poletni ženski duh. Miris se otvara praskom energije koje čine pjenušave mandarine, grejp i crvene šljive. U svom srcu je blistavo cvjetni buket cvijeća Frangipani, sanjiva plava orhideja i cvijet naranče. Baza mirisa odiše mošusnim prizvukom sandalovine, koji se potom dopunjava ukusnom krema brulee notom za vragolasto slatki dodir.

L’Oréal je danas pripremio Biotherm Age fitness kremu za oči.

Age Fitness Power linija za njegu lica koristi snagu masline u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Ova njega kombinira snažno djelovanje maslinovog lista i čistoću ekstrakta ploda masline koji pospješuju obrambeno i stimulativno djelovanje na aktivnost stanica. Maslinov vosak, sastojak cijele linije, pruža koži trenutni osjećaj elastičnosti. Stanice su zaštićene od oksidacijskog stresa i vanjskih agresija, a koža sjajna, blistava te zdravog izgleda.
Kremica izuzetno ugodne teksture pogodna je za sve tipove kože te štiti i ispravlja prve znakove starenja na području oko očiju. Nanijeti ujutro i navečer nježno tapkajući jagodicama prstiju.

Profil vam poklanja knjigu Nore Roberts, 'Sjeta u zaljevu Chesapeake'

Zaljev Chesapeake jedan je od najpopularnijih serijala Nore Roberts. Četvrta, zaključna knjiga serije donosi rasplet drame koju je inicirala zlobna Glorija, majka najmlađeg među braćom Quinn. Najdraži motivi majstorice ljubića su tradicija i obiteljske vrijednosti, stoga svoje likove često dovodi u situacije da preispituju vlastite odluke i donose planove za budućnost uz pomoć tradicionalnih irskih vjerovanja i legendi. Norina publika dobro zna da će u njezinim romanima naći dinamičnu fabulu, živopisne likove na razmeđu između tradicije i suvremenosti te erotske scene.
Nora Roberts često ističe kako voli pisati o muškim likovima, a četvorica braće Quinn među ljubimcima su njezine publike. Četvorici braće zajedničko je da su kao dječaci potonuli na dno beznađa prije nego što ih je pronašao RayQuinn i odgojio kao vlastitu djecu. Iako različiti porijeklom i izgledom, sva četvorica razvila su odanost obitelji i postali složni u zajedničkom poslu. Kada im osvetoljubivost Rayeve izgubljene kćeri nanese štetu, za uporne muškarce Quinn to je još jedan razlog više da se čvršće povežu i ustraju u svojim naporima.

Weleda je pripremila dva poklon paketa.   

Weleda Osvježavajući 2u1 čistač za normalnu i mješovitu kožu
Ovaj mliječni losion s korijenom irisa za normalnu i kombiniranu kožu čisti duboko u porama te ujedno tonira i obnavlja površinu kože. Može se koristiti s bilo kojim drugim proizvodom linija za njegu protiv starenja. Primjena: prije upotrebe promućkati. Ujutro i navečer vlažnom blazinicom nanijeti na lice i dekolte. Postupak ponavljati dok blazinica ne ostane čista. Višak odstraniti vodom.

Weleda Zaglađujuća noćna njega za lice s divljom ružom
Ova bogata krema podržava obnavljanje zaštitnog omotača kože, umanjuje prve bore, opskrbljuje kožu potrebnim hranjivim sastojcima, podržava regeneraciju zaštitnog sloja kože tijekom noći te održava elastičnost kože i vitalnost. Primjena: nanijeti navečer nakon čišćenja lica.
Svi Weleda proizvodi rađeni su po strogim kriterijima: koriste se samo prirodni sastojci, proizvodi su bez mineralnih ulja, sintetičkih mirisa, sintetičkih bojila i konzervansa te parabena, sadrže samo prirodne, posebno blage sastojke, razvijeni su u uskoj suradnji s liječnicima, dermatolozima i primaljama, dermatološki i klinički su testirani (nikada na životinjama) i imaju NaTrue certifikat - dobivaju ga samo proizvodi koji ispunjavaju najviše uvjete prirodnih i organskih sastojaka korištenih u prirodnoj njezi kože.
Gdje kupiti: bio&bio
Više na: www.facebook.com/weleda.hr

Nakladnička kuća VBZ vam poklanja knjigu 'Polovica žutog sunca' te tri knjige 'Škola života'.

Chimamanda Ngozi Adichie, 'Polovica žutog sunca'
Izniman talent nigerijske spisateljice Chimamande Ngozi Adichie (1977.) prepoznat je već u njezinoj prvoj knjizi, a nakon što je objavila 'Polovicu žutog sunca' (nagrađenu nagradom Orange), kritičari su je prozvali nasljednicom velikog afričkog pisca Achebea i spisateljicom koja ima dar drevnih pripovjedača.
Majstorski napisan, usudili bismo se reći nezaboravan, ovaj roman opisuje jedan od važnijih trenutaka moderne povijesti Afrike: strastvenu borbu Biafre za osamostaljenje od Nigerije potkraj 1960-ih. Polovica žutog sunca naizgled je ratna priča, no Chimamanda Adichie na svjež i literarno umješan način u prvi plan stavila je likove i literaturu te lakoćom rođene pripovjedačice dala sjajan, nemilosrdan opis ljubavi, nasilja i izdaje u vrijeme rata u Biafri.
Mladi Ugwu sluga je sveučilišnog profesora Odenigba, zanesenog revolucionarnim idejama. Olanna je profesorova prelijepa, obrazovana djevojka koja ostavlja privilegije visoke klase i pridružuje mu se u malom gradu. Richard, sramežljivi Englez, u vezi je s Olanninom blizankom. Kako nigerijske trupe napreduju, oni su primorani boriti se za goli život, a njihovi ideali i međusobna povezanost dolaze u kušnju.


Bruno Šimleša, 'Škola života'
Ova škola ima najambicioznije moguće gradivo i najuzvišeniji cilj – ona vas želi naučiti kako da živite sretno! Kako da doista živite, a ne samo preživljavate. U ovoj ćete školi naučiti kako da svoj život ne shvaćate kao generalnu probu, već da ga živite vrhunski punim plućima.
Od vas se traži samo jedna stvar. Kad već imate ove stranice pred sobom, poklonite im priliku da uđu u vaše umove i srca. Nećete uzeti najbolje od nje ako je samo čitate. Molim vas da ozbiljno shvatite savjete iz knjige, nemojte ih odbaciti prije nego što ih testirate, budite uporni i otkrit ćete da doista možete živjeti život svojih snova! Ako su vam suđene najviše visine, šteta je ne letjeti.

Radisson BLU Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens vam poklanjaju dvodnevni spa paket za dvije osobe!

Uživajte u relaksirajućem dvodnevnom Spa paketu u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.
Paket Uključuje:
• Dvodnevni boravak u Deluxe Sobi s pogledom na more
• Bocu Vina i voće u sobi
• Doručak
• Jednu 55-minutnu masažu po osobi
• Besplatan pristup Spa Centru i korištenje unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzija, tapidarijuma itd.
• Bespaltan pristup i najam terena u sportskom centru
• Besplatan bežični internet u sobi
Nagrada je iskoristiva do 30. travnja 2012.

Teatar Exit poklanja 2x2 ulaznice za predstavu 'Medvjed', 20. prosinca.

Dramsko-glazbeni dijalog između glumca i pratećih instrumenata, najkraći je opis predstave 'Medvjed' u režiji Zijaha A. Sokolovića. Zijah se, umjesto doslovne interpretacije predloška ruskog pisca Čehova, upustio u zanimljiv kazališni eksperiment, zamislivši predstavu kao dramsko-glazbeni dijalog između glumca i instrumenata koje svira ljubljanski jazz-sastav Lolita.
Na tragu avangardnih tendencija koje su težile povezivanju različitih oblika umjetnosti, u ovoj su predstavi na neobičan način sučeljeni jazz i glumačko majstorstvo, iz čega proizlaze ponekad začudni spojevi zvuka i teksta.
Predstava 'Medvjed' jedan je od onih malih kazališnih bisera koji u klasičnim tekstovima otkrivaju posve novu dimenziju i pritom još uspijevaju uspostaviti kreativan dijalog s drugim umjetnostima.

Kraš će vam zasladiti ove hladne zimske dane s dva slatka poklon paketa.

Generacije potrošača već cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda. Dugogodišnja usmjerenost ka proizvodnji originalnih,visokokvalitetnih proizvoda i ispunjavanju želja i potreba potrošača osigurala su Krašu vodeću poziciju konditorskog proizvođača u regiji.
O Krašu najbolje govore njegovi brandovi poput Bajadere, Griotte deserta, Dorina čokolade, Životinjskog carstva, Domaćice, Napolitanki, Kiki i Bronhi bombona, te ostali proizvodi dobro poznati brojnim potrošačima.
Cjelokupna proizvodnja organizirana je u skladu sa svjetskim konditorskim standardima, pri čemu se ispunjavaju najstroži zahtjevi za postizanje visoke kvalitete.

KK Cibona je pripremila jedan poklon paket (majica, šal, privjesak...)

KK Cibona je jedan od najpoznatijih europskih košarkaških klubova. Prvi trofej osvojila je 1969. osvojivši kup Jugoslavije, 1972. osvaja Koračev kup sa Nikolom Plečašem i Damirom Rukavinom na čelu. Cibona je podigla trofej pobjednika Kupova 1982. pobjedivši Real Madrid. Između 1980.–1985. osvaja pet naslova Kupa Jugoslavije te tri naslova prvenstva Jugoslavije. Dražen Petrović zajedno s bratom Aleksandrom te igračima poput Mihovila Nakića, Zorana Ćuture, Franje Arapovića i Danka Cvjetičanina, pomažu Ciboni da postane Eurospkim prvakom 1985. godine kada su svladali Real Madrid rezultatom 87–78. Braća Petrović ponovno dovode Cibonu do druge titule europskog prvaka kada su u Budimpešti pobjedili Žalgiris rezultatom 94 – 82. 1987. po drugi puta osvajaju titulu pobjednika Kupova pobjedivši Scavolini Pesaro. 1988. godine igraju finale kupa Koraća prije nego što Dražen Petrović zauvijek napušta Cibonu. Nakon osnivanja Hrvatske lige 1990.-te godine Cibona od tada osvaja jedanaest uzastopnih titula nacionalnih prvaka i pet naslova pobjednika hrvatskog Kupa sve do 2002. godine. Cibona je tih godina redovni član društva europskih top 16 klubova, često priređujuči mnogo drame u utakmicama regularnog dijela. Nakon nekoliko tihih sezona Cibona se vraća 2008./09. osvajajući Kup Hrvatske i prvenstvo, a time se vraćaju u europski top 16. Prije dvije godine Cibona je obranila naslov hrvatskog prvaka, no u Final 4 regionalne lige gubi u posljednjim sekundama nevjerojatnim šutom partizanovog igrača Kecmana.
U posljednjoj je sezoni klub dao priliku mlađim igračima, no tada još to nije bilo dovoljno za osvajanje trofeja. Nakon oporavka Cibona se vraća u dane stare slave.

T-Mobile vam poklanja mobitel Samsung Galaxy mini i Simpa paket!

Samsung Galaxy mini i besplatne opcije Noći
T-Mobile (Hrvatski Telekom) vas i ovoga puta daruje posebnom nagradom - Samsungom Galaxy mini u T-Mobile paketu za korisnike bonova te vam poklanja do tri besplatne opcije Noći za obnovu računa bonom kupljenim u T-Centru. Samsun Galaxy mini oduševit će svakoga tko voli pametno surfanje s Android OS smartphoneom, a i voli pričati sa svim prijateljima unutar T-Mobile mreže. Uz bonove kupljene u T-Centru ponosni vlasnik će nadoplatom bona kupljenim u T-Centru od 50 kn i više, uz aktivaciju opcije Noći, moći razgovarati neograničeno za 0 kn/min unutar T-Mobile mreže od 19 do 7 sati ujutro. Prava kombinacija za duge zimske noći! Zar ne?

Locker je pripremio žensku košulju Abercrombie&Fitch

U nizu etabliranih brandova kao što su Chaps by Ralph Lauren,CK Jeans, Fred Perry, Adidas i Converse, u MEN'S LOCKERU, po prvi puta u Hrvatskoj, našle su se i dvije posebne modne marke – Sean John, modna marka američkog rappera P. Diddya i K1X, legendarni košarkaški brand koji je sa sportskih terena prešao na ulice.
Upravo zahvaljujući ponudi preko nekoliko vrhunskih marki muške odjeće i obuće, ovdje će sve dobne skupine (i veličine) muškaraca moći pronaći nešto po svojoj želji, a moderan interijer, aktualna glazbena podloga, te ljubazne prodavačice garancija su ugodnog shoppinga.

Studio za prirodnu njegu Orgona vam poklanja jedan tretman Business relax.

Stres je dio naše svakodnevice, a s njime se posebno suočavaju poslovne žene. Vjerojatno ste često u potrazi za raznolikim načinima opuštanja, a mi imamo sjajno rješenje - najnoviji Business Relax tretman iz riznice Dr.Hauschka koji će vam pomoći da se riješite stresa i opušteni nastavite dan.
Jedinstvenost ovog tretmana, ujedno i njegova posebnost, su Dr.Hauschka preparati za njegu lica i tijela koje koristimo, a sadrže certificirane biljne sastojke iz organskog uzgoja. Nanošenjem preparata prekrasna energija ljekovitog bilja postaje neodvojivim dijelom vas jer ovi preparati osim što njeguju vašu kožu istovremeno ju i potiču da postane i ostane zdrava.
U osnovi tretmana je limfna stimulacija - posebni postupak koji se primjenjuje jedino u Dr.Hauschka tretmanima. Limfna stimulacija potiče izmjenu tekućine u tkivu, obnovu kože, pročišćava i djeluje na opće stanje i zdravlje organizma.
Dr.Hauschka Bussiness Relax tretman dovodi do dubokog opuštanja, energizira te pruža cijelom organizmu osjećaj lakoće i unutarnje ravnoteže.

Emmezeta poklanja slikovnice za djecu 'Božićni dvorac', 'Sretan Božić Vježbenica s naljepnicama' i '1000 riječi iz Stranih jezika'.

Dobitnici nagrada:

Silvio Orioli iz Svete Nedjelje (poklon paket Kraša i paket KK Cibone)

Mia Radaković iz Rijeke (Biotherm Age fitness krema za oči i knjiga 'Sjeta u zaljevu Chesapeake')

Mirna Ravić iz Zagreba (dvije ulaznice za predstavu 'Medvjed' i Weleda poklon paket)

Nataša Balaško iz Zagreba (dvije ulaznice za predstavu 'Medvjed' i Weleda poklon paket)

Marie Dulikova iz Zagvozda (dvodnevni spa paket za dvije osobe u Radisson BLU Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens)

Martina Bošnjak iz Vinkovaca (parfem Avril Lavigne)

Ksenija Gortan iz Labina (Simpa paket i mobitel Samsung Galaxy)

Sanja Horvatić iz Zagreba (žensku košulju Abercrombie&Fitch)

Anamarija Nežić iz Vrbovca (poklon bon Studija za prirodnu njegu Orgona i knjiga 'Polovica žutog sunca')

Noema Dekleva iz Rijeke (Plidenta poklon paket i slikovnica 'Božićni dvorac')

Zvonko Jurić iz Otoka (Plidenta poklon paket i slikovnica 'Sretan Božić)

Marija Generalić Bogić iz Kaštel Kambelovca (Plidenta poklon paket i slikovnica '1000 riječi iz Stranih jezika')

Marko Strilić iz Gospića (Plidenta poklon paket i knjiga 'Škola života')

Ivana Tepuš iz Čakovca (Plidenta poklon paket i knjiga 'Škola života')

Davor Maleš iz Splita (Plidenta poklon paket i knjiga 'Škola života')

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.

Pogledajte i galeriju nagrađenih fotografija!