TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 14. prosinca

15.12.2010 u 12:04

Bionic
Reading

Za danas je akcija 'Tportal.hr daje sve od sebe' svojim čitateljima pripremila CD-e, knjige, kozmetiku, parfem, ručak za dvije osobe, majice, četkice za zube, ulaznice za utakmicu Dinamo-PAOK te Lino ladu za zasladiti dan

Menart vam poklanja po dva primjerka CD-a Leonarda Cohena 'Songs From The Road' i Colonije 'Desetka'.


Leonard Cohen, 'Songs From The Road'

Materijal za 'Songs From The Road' snimljen je 2008. i 2009. godine na koncertima Leonarda Cohena održanima u Kanadi, Njemačkoj, Izraelu, Skandinaviji, Švedskoj, Velikoj Britaniji i Americi. Hitovi 'Lover, Lover, Lover', 'Bird On Wire' , 'Chelsea Hotel', 'Suzanne', 'The Partisan', 'Hallelujah', 'Closing Time', samo su neki od kultnih pjesama koje uključuje najnovije Cohenovo izdanje. Obožavatelje će osobito razveseliti i bonus sniman izvan koncertnog programa - 20 minutni intervjui, tzv. behind the scenes. Za intervjue je bila zadužena Cohenova kćer: Lorca Cohen. U knjižici su i tekstovi Eda Sandersa, producenta koji se osvrnuo na pjesme izvođene na turneji te urednika Leona Wieseltiera iz The New Republic.


Colonia, 'Desetka'

Fanovi su konačno došli na svoje i dočekali novo izdanje Colonije! Najuspješniji hrvatski trojac - Indira, Boris i Tomislav - na svom jubilarnom desetom izdanju predstavljaju 15 pjesama, od kojih je svaka predodređena da postane hit! Tome u prilog ide činjenica da su pjesme 'Stranac' (CMC festival 2010) i 'Lažu oči moje' (HRF 2009 – prva nagrada publike) osvojile publiku i top liste diljem Hrvatske (i šire!) dok aktualni singl 'Zavoli me u prolazu' osvaja radijski eter u rekordnom roku i uz stare, stvara neke sasvim nove obožavatelje zvuka Colonije. Navedene pjesme uz još 12 novih nalaze se na novom albumu koji izlazi sutra!

Formasana je pripremila T. Leclerc kolekciju jesen/zima te Musti, parfem za najmlađe.

Ove sezone iz asortimana ekskluzivne francuske dekorativne kozmetike nam pristiže sofisticirana mat kolekcija bazirana na kontrastima, eleganciji i određenoj dozi šika.
Kolekcija sadrži:
Puder u prahu: za ukrašavanje kože lica T.Leclerc oživljava stil Madame Pompadour te iz ponude izdvaja puder u prahu u dvije raspoložive nijanse: parme i translucide. Osobitost ovih pudera u prahu je njihovo svojstvo hipoalergenosti te besprijekoran mat završetak koji će osigurati ujednačen i savršeno nijansirani ten bez tragova kožnih nepravilnosti.
Olovka za oči (Eyeliner): T. Leclerc oživljava tradicionalnu olovku za oči koja je inovativna u svom svojstvu odsustva potrebe šiljenja. Sadržava visoku razinu pigmenta prirodnog voska te pri tom ne isušuje područje oka. Formulirana na bazi billjnih ulja ( lješnjaka, kokosa) pruža ekstremnu ugodu tijekom aplikacije, dok vosak ruže, mimoze i candellile osigurava mekoću i fleksibilnost nanošenja.
Sjenila za oči: za stvaranje efekta prodornijeg pogleda, potrebno je iskoristiti sjenila iz zimske kolekcije koja dolaze u tri nijanse te aplicirani na suhu kožu stvaraju lagani pogled, dok se isti snažno intenzivira nanošenjem na vlažnu kožu. Sjenila ne sadržavaju parabene i fenoksietanol.
Matirajući ruževi za usne: kako bi se naglasila raskošnost osmijeha, T.Leclerc nudi matirajuće ruževe koji su specifični zbog svoje dugotrajnosti te dolaze u ugodnoj teksturi koja ne isušuje usnice. Zahvaljujući pčelinjem i candellila vosku te biljnim uljima kremaste su teksture, a vitamin E djeluje kao antioksidans i prevenira isušivanje usnica.


Musti - Mustela prvi parfem, bočica 100mL

Musti prvi parfem za završni dodir kombinacija je blagih i nježnih cvjetnih i voćnih aroma te ekstrakata različka i lipe. Proizvod je bez alkohola. Formulirano za smanjenje rizika od alergijske reakcije. Bez parabena, ftalata i fenoksietanola.

Iz Frakture vas i dalje nagrađuju odličnom i zanimljivom knjigom 'Kraj Gospodina T. Ajne' koja će vas ostaviti bez daha.

Igrom slučaja Ariel Manto u malom antikvarijatu pronalazi knjigu 'Kraj gospodina T. Ajne' gotovo posve zaboravljenog devetnaestostoljetnog pisca Thomasa E. Lumasa i kreće u uzbudljivu avanturu koja će promijeniti ne samo njezin svijet, nego i percepciju stvarnosti uopće. Ariel otkriva da je Lumas u knjizi opisao svojevrstan svijet umova, nematerijalnu razinu postojanja u kojoj je moguće kretati se kroz tuđe umove i čitati njihove misli i sjećanja. Taj svijet nazvao je Troposfera, ali u knjizi nedostaje jedna stranica - upravo ona koja opisuje kako se ulazi u Troposferu! Ariel kreće u potragu za tajnim znanjem i istrgnutom stranicom, no ona nije ni izbliza jedina koju zanima Lumasova Troposfera.

Biovega će dvoje čitatelja počastiti ručkom u restoranu Nova


Tvrtko Šakota, poznati je chef kultnog zagrebačkog restorana Nova, koji je promijenio i popularizirao doživljaj veganske i makrobiotičke prehrane u Zagrebu. U njegovim su specijalitetima uživale brojne domaće i strane poznate osobe. U svojoj najnovijoj kuharici 'Preporuka Chefa' donosi originalne recepte koji će prirodnu kuhinju predstaviti u posve novom i uzbudljivom ruhu. Tvrtko Šakota za svoja jela bira organske, cjelovite i sezonske namirnice čime poštuje kriterije uravnotežene i ekološke prehrane, a time nas potiče da zdravo i ukusno jedemo te na taj način brinemo o svom zdravlju i izgledu što napokon postaje uzbudljivo i in sve većem broju ljudi.

Unilever će razveseliti muški dio čitateljstva svojim Rexona poklon paketom za muškarce.

Mirisni Rexona anti-perspirant dezodoransi i muškarcima i ženama pružaju svakodnevno potrebnu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa. Rexona Music Fan dezodorans i roll-on ove zime dolaze u jedinstvenom party izdanju sa torbicom, dok Rexona Men Quantum božićno pakiranje možete pronaći sa gelom za tuširanje i anti-stress lopticom.

Podravka će vas još jednom zasladiti jedinstvenim i ukusnim Lino ladama

Lino lada je ukusan kremni namaz proizveden od najboljih sastojaka isključivo prirodnog porijekla, mlijeka, kakaa te najfinije prženih lješnjaka. Upravo to daje joj prepoznatljivu punoću okusa, osiguravajući vrhunski užitak u slasnim zalogajima. Kao potvrdu svoje izvrsnosti Lino lada je za svoju kvalitetu dobila i priznanje Superior taste award 2010 te je svrstana u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete. Priznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa – jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. O samoj vrijednosti takvog priznanja govori djelovanje stručnog suda te ugledne organizacije koji se sastojao od 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocjenjivali i davali komentare za 900 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja diljem svijeta.

Blitz poklanja tri majice iz posljednjeg nastavka 'Harrya Pottera'.

'Harry Potter i darovi smrti' sedma je i posljednja avantura mladog čarobnjaka koja će biti ispričana kroz dva cjelovečernja filma. U prvom djelu Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti. Sami, bez vodstva svojih profesora i zaštite profesora Dumbledorea, troje prijatelja moraju se osloniti jedni na druge, sad više nego ikad… U međuvremenu, svijet čarobnjaka postao je opasno mjesto za sve protivnike Gospodara Tame. Rat kojeg su se dugo pribojavali je počeo, pred smrtonošama nitko nije siguran. Oni još uvijek traže ono najvrednije – Harrya Pottera. Odabrani postaje progonjeni, a Voldermort ga želi živog…

Albidus je za naše čitatelje pripremio pet setova interdentalnih četkica Curaprox CPS 457 kojim će se odlasci zubarima smanjiti na minimum.

Curaprox CPS 457 (pocket set) profesionalni je set s četiri različite veličine međuzubnih četkica. Curaprox međuzubne četkice izuzetno su izdržljive jer imaju najfiniju i najčvršću žičanu jezgru na tržištu. Fleksibilna i duga vlakna optimalno se prilagođavaju interdentalnom prostoru te čiste djelotvornije i nježnije od uobičajenih međuzubnih četkica.

Promands i dalje uveseljava naše čitateljice parfemima Kenzo Signature te će i ovaj put usrećiti jednu čitateljicu.


Kenzo Signature parfem

Snažne linije koje pretvaraju univerzalne emocije u kvalitetne mirise, snažan potpis pun senzualnosti i mekoće, cvijeće i razne vrste drva, mekane te obavijajuće note, iznenađujuće i treperavo egzotično mirisno putovanje. Za žene koje žele senzualan miris nudi izdašne cvjetne note i slatkast trag. Eksplozija cvijeća; božur i frezija na bazi sandalovine i mošusa

NK Dinamo poklanja 3x2 ulaznice za povijesnu utakmicu protiv PAOKA u srijedu, 15. prosinca. Dođite i podržite Dinamo u borbi za proljeće!

U srijedu u 19 sati Dinamo će pogledati u oči svom najvećem strahu i jurnuti u pobjedu protiv Paoka, o kojoj bi se godinama pričalo i pisalo. Cijela sezona stane u tih 90 minuta, a pobjeda protiv Grka ovu bi generaciju i njeno vodstvo upisala među velike. Godine natopljene europskim razočaranjima iščezle bi pred najezdom euforije, bilo bi to slavlje za pamćenje.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Dobitnici:

Ana Kralj iz Zagreba (T.LeClerc zimska linija)

Tanja Košić iz Varaždina (knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' i majica Harry Potter)

Vedrana Matak iz Siska (knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' i majica Harry Potter)

Marina Mavrinac iz Karlovca (knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' i majica Harry Potter)

Kristina Gluckselig iz Samobora (CD Leonarda Cohena, Lino lada i interdentalna četkica)

Vladimir Tomić iz Zagreba (CD Leonarda Cohena, Lino lada i interdentalna četkica)

Monika Ravlić iz Zagreba (CD Colonije, Lino lada i interdentalna četkica)

Gordana Licitar iz Zagreba (CD Colonije, Lino lada i interdentalna četkica)

Ankica Ferenčić iz Konjščine (Musti - Mustela prvi parfem i Lino lada)

Hrvoje Vojnić iz Zagreba (ručak za dvije osobe u restoranu Nova)

Rozarija Radonić iz Hvara (Kenzo parfem i interdentalna četkica)

Natalia Milanja Hribar iz Zagreba (dvije ulaznice za utakmicu, Rexona poklon paket za muškarce)

Martina Križanić iz Zagreba (dvije ulaznice za utakmicu, Rexona poklon paket za muškarce)

Slavko Polić iz Sesveta (dvije ulaznice za utakmicu, Rexona poklon paket za muškarce)

Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.