GOSPODSKI OD KLUBA

Dio navijača na Maksimiru počastio hrvatskog reprezentativca zvižducima, a evo kako se Dinamo ponio prema obitelji Vlašić!

17.09.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Uoči utakmice prvog kola Europske lige na Maksimiru, iz Dinama su povukli gospodski potez prema obitelji Nikole Vlašića koji je igrao za West Ham

Nikola Vlašić je od dijela navijača Modrih na maksimirskom stadionu dočekan zvižducima, ali se za razliku od njih, prema cijeloj obitelji hrvatskog reprezentativca, uprava Dinama ponijela gospodski.

Naime, obitelj Vlašić, predvođena Nikolinom sestrom Blankom, bivšom atletičarkom, te ocem Joškom, proslavljenim trenerom, kupila je ulaznice za tribinu zapad dolje. No netko od čelnika Dinama ih je spazio te poslao po njih i smjestio ih u ložu.

  • +63
Dinamo - West Ham, 1. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Lijep potez iz hrvatskog prvaka koji je pokazao koliko cijeni hrvatske sportske veličine pa su se tako Vlašići na elitnom dijelu stadiona pridružili hrvatskog nogometnom izborniku Zlatku Daliću, dvostrukom olimpijskom pobjedniku Valentu Sinkoviću te nekim bivšim nogometašima Dinama…

  • +8
Dinamo - West Ham, navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Inače, nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su natjecanje u skupini H Europske lige porazom od West Ham Uniteda sa 0:2 u susretu igranom pred 12.300 gledatelja. Gosti su potpuno zasluženo stigli do tri boda, a golove su nakon poklona obrane 'Modrih' zabili Michail Antonio (21) i Declan Rice (50).