PROMOTIVNA AKCIJA

Dinamovci i Riječani u MAXtv dnevnoj sobi

18.10.2009 u 15:15

Bionic
Reading

Nogometaša Dinama Pedro Morales i Milan Badelj u nedjelju su se družili s posjetiteljima zagrebačkog Avenue Malla u MAXtv dnevnoj sobi, a istodobno su u riječkom Tower Centru domaćini bili rječki 'bijeli', Radomir Đalović i Ramon Fernandez

Badelj i Morales su se tijekom druženja fotografirali s posjetiteljima i dijelili autograme, a Trpimir Vicković Vicko prisutne je upoznavao s prednostima koje nudi MAXtv usluga. Za posjetitelje je bila organizirana i igra znanja u kojoj su mogli osvojiti T-Com nagrade, a uz prvotimce 'modrih' svi zainteresirani mogli su isprobati funkcionalnosti MAXtv usluge.

Vrlo sličan event u riječkom Tower Centru predvodili su prvotimci s Kantride, Ramon Fernadez i Radomir Đalović, dok se voditelj Robert Ferlin potrudio da ne ponestane ni zabave. Brojnost posjetitelja u Zagrebu i Rijeci samo je potvrdila zainteresiranost za MAXtv uslugu.

U sklopu promotivne akcije koja traje do kraja listopada, svi koji postanu novi korisnici MAXtv-a imaju mogućnost korištenja MAXtv usluge za samo kunu mjesečno do 31. ožujka 2010. godine.