KRAJ ZA DOBROG DEČKA

Dinamova nova prodaja koja će uzrokovati velike promjene u sastavu

03.01.2018 u 11:22

Bionic
Reading

U Dinamu su žestoko krenuli sa 'provjetravanjem' svlačionice. Maksimirski klub je poslije napadača Angela Henriqueza (23) napustio i veznjak Domagoj Antolić (27)

Donedavni kapetan Dinama Domagoj Antolić, kojem je traku prije mjesec dana uzeo trener Mario Cvitanović i dao je Arijanu Ademiju, od sljedeće sezone nosit će dres varšavske Legije. Ovaj 27-godišnji veznjak tijekom dana bi trebao proći liječnički pregled i potpisati višegodišnji ugovor vrijedan od 300 do 350 tisuća eura po sezoni.

Antolić je bio dobri dečko Dinamove svlačionice, pravi primjer sportaša na terenu i van njega, uz kojeg se nisu vezivale nikakve afere i privatni problemi.

  • +5
Domagoj Antolić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ipak, bilo je dosta kritičara njegovog nogometnog znanja, pisalo se je kako nije pravi kapacitet za Dinamov vezni red, ali radom i velikom trkom uvijek je bio standardan u planovima trenera.

>> Mamić pred svima na Skupštini poručio: Mogu si to 'objesiti mačku o rep'

Nekoliko puta je bio na izlaznim vratima, ali niti jedan transfer se nije ostvario sve do ovoga trenutka kada se zaputio u Poljsku u vodeću momčad prvenstva varšavsku Legiju koju vodi Romeo Jozak.

Inače, Jozak je nekada radio u Dinamu, bio zadužen za struku te je bio jako blizak Zdravku Mamiću.

Koliko će Dinamo zaraditi od transfera nije poznato. Antolićeva cijena na transfermarktu je dva milijuna eura, ali vjeruje se da su 'modri' pristali na značajno manji iznos kako bi izišli ususret igraču koji je to zaslužio svojim odnosom prema samom klubu.

Treba spomenuti kako će Legija dovesti još jednog igrača iz Hrvatski Telekom Prve lige, a to je Marko Vešović iz Rijeke.