SUPERSPORT HNL

Dinamo zbog RB Salzburga odgodio utakmicu s Istrom. Evo kako su reagirali Puljani

26.09.2022 u 19:05

Bionic
Reading

Odgođena je utakmica 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Istre 1961 i Dinama, koja se trebala odigrati u subotu, 8. listopada s početkom u 16.55 sati

Razlog odgode su dvije utakmice Lige prvaka protiv Asutrijskog RB Salzburga koje Modre očekuju unutar šest dana. Prva je na rasporedu u Salzburgu 5. listopada, a druga na Maskimiru 11. listopada 2022. godine.

Standings provided by SofaScore

Temeljem članka 4. i 55. Propozicija natjecanja SuperSport HNL-a za natjecateljsku godinu 2022./23., povjerenik natjecanja Josip Brezni donio je odluku o odgodi:

“GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra1961 - Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama 3. i 4. kola Uefine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi Uefinih klupskim natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatom rezultatu GNK-a Dinamo u Ligi prvaka."

O svemu se oglasila i Istra.

Standings provided by SofaScore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.