na putu prema lp-a

Dinamo uoči puta na Island objavio rezultate testiranja na COVID-19; trener Krznar ozbiljno shvatio poruku, pa na put vodi i reprezentativce

11.07.2021 u 18:03

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u ponedjeljak u 8.30 sati putuju u Reykjavik na uzvratnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka protiv Valura. Modri su u Zagrebu pobijedili 3:2, pa umjesto izleta na sjever Europe, sada imaju ipak ozbiljniju 'ekspediciju'

Dinamo je u prvoj utakmici imao uvjerljivih 3:0 protiv islandskog Valura te se činilo da bi već nakon prve utakmice mogao bezbrižno gledati prema sljedećem suparniku, ciparskoj Omoniji.

Međutim, u samoj završnici, gosti su ipak uspjeli zabiti dva gola te ublažiti poraz na 2:3, ali i natjerati trenera Damira Krznara da od svojih igrača i na Islandu traži maksimalni angažman.

A da su ta dva primljena gola bila ozbiljno upozorenje, jasno je i iz činjenice da se trener Modrih na put odlučio povesti i sve reprezentativce, izuzev Dominika Livakovića.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Drugim riječima, u zrakoplovu će biti i Gavranović, Ivanušec, Oršić, Petković i Ristovski, dok će u Zagrebu ostati Gojak, Kulenović, Špikić, Ćuže i mladi Martin Baturina.

Inače, iz Dinama su poslali i obavijest koja će oraspoložiti sve njihove navijače, kako su rezultati testiranja na COVID-19 negativni, odnosno da su svi igrači na dispoziciji.

Uzvratna utakmica igra se u uotrak, od 22 sata po srednjeeuropskom vremenu.

  • +25
Dinamo - Valur, 1. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL