PO TKO ZNA KOJI PUTA...

Dinamo u tišini napravio sjajan posao; u Hajduku su zbog takvih transfera uvijek bijesni!

13.02.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Dogodio se novi transfer između Dinama i Lokomotive. Ivan Šunjić, kapetan momčadi s Kajzerice, potpisao je ugovor s maksimirskim klubom, a to se nekima neće svidjeti...

Dinamo i Lokomotiva odradili su još jedan zajednički transfer zbog čega se mnogima u hrvatskom nogometu 'diže kosa na glavi'. Posebno ljudima u Hajduku koji su mnogo puta upozoravali na usku povezanost i bliskost dva prvoligaša.

Isto tako na internetu su se često znali pronaći posprdni komenatri kako je klub s Kajzerice zapravo Dinamo 2 i da 'lokosi' nikada ne smiju u ligi i Kupu pobijediti starijeg brata koji ih 'hrani'.

  • +5
Hrvatski nogometaš Ivan Šunjić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

No na papiru je sve legalno i ova dva kluba neometano surađuju i mijenjaju (kupuju) igrače. Najnoviji primjer je Ivan Šunjić. Vezni igrač Lokomotive i kapetan U-21 reprezentacije Hrvatske potpisao je ugovor s 'modrima' do 2023.

On se vratio u Maksimir nakon epizode u Lokomotivi gdje se dokazao na prvoligaškoj razini te skrenuo na sebe pozornost europskih klubova.

'Iako je bilo puno upita, čim sam čuo da postoji opcija povratka u Dinamo više nisam dvojio niti sekunde. Rekao sam da se želim vratiti u Maksimir', rekao je Ivan Šunjić koji će se priključiti Dinamu početkom iduće sezone dok će do kraja ove biti na posudbi u 'lokosima'.

'Dijete sam ovog kluba, nogometno sam prohodao u Maksimiru i želim Dinamu vratiti barem dio onoga što sam naučio kroz godine provedene u njegovoj školi,' dodao je.