KAZNU ĆE TEŠKO IZBJEĆI

Dinamo se oglasio priopćenjem povodom skandala svoje zvijezde, a mladi talent izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo

16.01.2021 u 16:21

Bionic
Reading

Dinamov ofenzivac Lirim Kastrati u petak proslavio 22. rođendan, ali je pri tome izgleda zaboravio na epidemiološka pravila zbog koronavirusa

O privatnom tulumu možda se ne bi ništa sznalo da sve na Instagramu nije otkrila Kastratijeva djevojka Anđela Šimac, manekenka koju na toj društvenoj mreži prati više od 40.000 ljudi.

Društvo od 10-15 mladih djevojaka i mladića zabavljao je DJ, a slavilo se u opuštenoj atmosferi uz ples unatoč epidemiološkim mjerama koje vladaju u Hrvatskoj, a uz to u utorak Dinamo igra odgođeni derbi s Rijekom.

Temeljem medijskih napisa i više novinarskih upita o kućnoj zabavi igrača GNK Dinamo Lirima Kastratija, iz kluba su se oglasili priopćenjem:

'Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći.

Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub.

GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima.'

  • +7
NK Dinamo - MOL Fehervar, pripremna utakmica, 14.1.2021. Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX