MAMIĆ DAROVAO VLAKA

Dinamo remizirao s Litexom

09.02.2009 u 18:11

Bionic
Reading

Prije povrataka u Zagreb Dinamo je odigrao posljednju pripremnu utakmicu u Turskoj. Hrvatski prvak je protiv bugarskog Litexa remizirao (0:0)

Oslabljen neigranjem trojice reprezentativaca Moralesa, Mandžukića i Kovača, Dinamo je protiv Litexa odigrao utakmicu bez pogodaka. Unatoč neodlučenom rezultatu, Dinamo je bio bolja momčad, pogotovo u drugome dijelu, a Šokota je pogodio i gredu.

Prezentacijom svojih izabranika bio je zadovoljan i trener Dinama Marijan Vlak.

Zdravko Mamić je Vlaku kupio sat

'Jako sam zadovoljan pojedinim dijelovima igre. Svi su dali ono što se od njih očekivalo i vidljivo je da nismo trošili vrijeme uzalud. U prvome dijelu smo se možda malo previše povukli, ali smo zato u drugome pokazali kvalitetu i bili bliže pobjedi', rekao je Vlak.

Inače, kao nagradu zbog uspješno provedenih priprema u Turskoj, Zdravko Mamić je treneru Marijanu Vlaku u elitnoj trgovini satova hotela Rixos premium, Lydion, kupio skupocjeni sat Corum. Cijenu nisu htjeli otkriti.

DINAMO: Butina, Etto, Bišćan, Lovren (80' Barbarić), Hrgović (70' Ibanez), Sivonjić (80' Tomečak), Calello, Vrdoljak (52' Tadić), Sammir (65' Tomić), Balaban (35' Badelj), Slepička (65' Šokota)

LITEX: Todorov, Petkov, Manolev, Nikolov, Zonev, Wellington, Correa, Sandor, Kišišev, Doka, Popov.