ŠPANJOLSKI MEDIJI

Dinamo? Razbijen, slab, nije se ni pojavio

23.11.2011 u 08:12

Bionic
Reading

Real Madrida su uvijek pune naslovnice španjolskih medija. Bez obzira tko mu je protivnik. Tako je i utakmica s Dinamom dobila velik prostor u toj zemlji

Marca tako piše da je Real bez milosti pregazio Dinamo, da su se igrači 'kraljevskog kluba' poigrali s gostima kao s lutkom te da su svi zaslužili toplo kupanje i masažu. Tvrdi se kako su navijači Reala mogli uživati, a da je hrvatski prvak mogao primiti puno više od šest golova koliko je završilo u njegovoj mreži.

AS ističe rekordnu 12. pobjedu u nizu te napominje kako nikada nijedna momčad nije zabila tri gola u osam minuta u Ligi prvaka. U tekstovima njegovih novinara govori se o atomskom i moćnom Realu, a o Dinamu se piše malo, tek da su mu igrači bez obzira na pola tuceta travnjak Bernabeua napustili s osmijehom na licu.

Sport je zaključio kako je Real razbio slabi Dinamo. 'Kraljevi' su potvrdili prvo mjesto u skupini protiv najlošijeg rivala. Ističe se partija Benzeme, spominje Sahinov nastup te napominje kako na momčad nisu utjecale brojne promjene i neigranje Ronalda. Ni ovaj medij kao ni većina španjolskih Dinamove igrače pojedinačno uopće ne spominje.

El Mundo Deportivo piše o sudaru koji nije bio na visini Lige prvaka, jer je Dinamo razbijen. Prema njima gosti su pokazali siromašan nogomet, a Dinamo je bio marioneta u Realovim rukama. Uz pohvale domaćim igračima taj list tvrdi kako je posao bio olakšan jer Dinamo nije došao na utakmicu.