ZANIMLJIVO NA MAKSIMIRU

Dinamo pronašao generalnog sponzora, predstavio čak osmoricu igrača i krenuo s pripremama!

18.06.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Na svečanom domjenku održanom u loži Maksimir u ponedjeljak, 18. lipnja, GNK Dinamo i Lana Karlovačka tiskara potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu koji se aktivira s početkom natjecateljske sezone 2017/18, a 'modri' su krenuli s pripremema za novu sezonu

Modri će klub s ponosom na prsima adidas dresa u nadolazećoj sezoni nositi ime glavnog partnera, istaknute vodeće tiskare na ovim područjima te ujedno modernog i jednog od najvećih gospodarskih subjekata u regiji.

Svečanost u loži Maksimir otvorena je predstavljanjem suradnje i generalnog sponzorstva te potpisivanjem ugovora od strane predsjednika Uprave GNK Dinamo g. Igora Kodžomana i predsjednika Uprave Lana grupe g. Nikole Hanžela. Promociji partnerstva pridružili su se prvotimci Dinama odjeveni u nove dresove, a uz nova igračka pojačanja stigli su trener Nenad Bjelica i kapetan momčadi Arijan Ademi, piše gnkdinamo.hr.

  • +31
Počele pripreme nogometaša Dinama za sezonu 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo je tako uz glavnog sponzora predstavio i osmoricu igrača, a pojačanja Dinama za novu sezonu su Damian Kadzior, Luka Menalo, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojan Knežević, Adrian Šemper i Mario Šitum. Službena promocija završena je zajedničkim fotografiranjem i rezanjem slavljeničke torte u obliku dresa s grbom Dinama i logotipom Lana grupe.

Hrvatski prvak iznimno zadovoljan i sretan uz novo generalno sponzorstvo ulazi u nadolazeću sezonu i kreće po nove dobre rezultate i uspjehe.

'Modri je klub minule sezone vratio domaće trofeje na Maksimir te se na neki način 'iskupio' svojim navijačima i poslovnim partnerima za prekid fantastičnog niza od 11 uzastopnih naslova prvaka. Sada je na redu Europa. Sigurni smo da ćemo u ovogodišnjem nastupu u europskim natjecanjima pokazati zašto s ponosom nosimo naslov ponajboljeg kluba jugoistočne Europe te time vodstvu Lana grupe kao našem novom glavnom sponzoru zahvaliti na ukazanom povjerenju,' rekao je Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo.