uoči nove sezone

Dinamo predstavio nove dresove: Igračima na prsima po prvi put tri zvjezdice

17.07.2019 u 22:50

Bionic
Reading

Nakon izuzetno uspješne prethodne sezone na novim dresovima zagrebačkog Dinama bit će tri zvjezdice u čast 30 nacionalnih titula...

Nakon jedne od najboljih sezona u povijesti kluba te osvojenog naslova prvaka Hrvatske i titule pobjednika Superkupa kao i povijesnog proljeća u Europi, prva momčad Dinama na novim će dresovima iznad grba nositi tri zvjezdice.

Zvjezdice označavaju ukupno 30 osvojenih naslova prvaka u bogatoj povijesti kluba, a svaka predstavlja po 10 osvojenih titula.

Otkriveno je to na predstavljanju dresova ove srijede koje su nosili članovi udarne momčadi Arijan Ademi, Dominik Livaković, Dinko Horkaš, Kevin Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Nikola Moro, Amer Gojak, Antonio Marin, Mislav Oršić, Bruno Petković i Lovro Majer.

Plavi dres za domaće utakmice izrađen je u retro stilu po uzoru na 70-te godine prošlog stoljeća. Gostujući žuti dres je svojevrsna poveznica grada Zagreba i povijesti kluba, a treći europski dres izrađen u futurističkom stilu u kombinaciji tamnoplave i žute boje, stoji u objašnjenju na službenoj stranici kluba.

Dinamo će ovog petka protiv Lokomotive otvoriti novu sezonu HT Prve lige.