NAJBOLJA OPCIJA

Dinamo pred novim milijunskim transferom; odlazi strijelac jednog od najljepših golova HNL-a

23.08.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Nenad Bjelica posložio je Dinamovu momčad, a jasno je kako u njegovim zamislima ne može biti mjesta za sve igrače. Pojedincima je budućnost odlazak iz Maksimirske 128 pa je tako blizu transfera Armin Hodžić (23)

Trener 'modrih' ima 'slatke brige', hrvatski prvak dobro plovi prvenstvom i što je u ovom trenutku važnije kvalifikacijama za Ligu prvaka, a na raspolaganju ima kvalitetan kadar, poduplan gotovo na pozicijama.

Naravno, u prenatrpanoj svlačionici, gdje je žestoka konkurencija, nisu se svi mogli izboriti za prvih 11 ili barem za pristojnu minutažu pa se kao neminovna opcija nameće posudba ili prodaja.

Oni kojima visi 'staž' u Dinamu su branič Amir Rrahmani, veznjak Ivan Fiolić i napadač Armin Hodžić. A Hodžić je prema pisanju Sportskih Novosti uskoro 'bivši' u modrom dresu.

Njegov transfer je pred realizacijom i to u mađarski Videoton gdje bi trebao imati ulogu prvog napadača, a Dinamo bi za odštetu dobio 2,2 milijuna eura.

  • +9
Napadač Armin Hodžić u dresu Dinama Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Hodžić je u Dinamo stigao u srpnju 2014. i ima iza sebe solidne sezone u kojima se istaknuo i s fantastičnim golovima pa je tako zaprešićkom Interu zabio jedan od najljepših pogodaka u povijesti HNL-a.

No kod Bjelice u ovom trenutku prednost imaju drugi napadači, prije svih Mario Gavranović i Mario Budimir, a tu je još i Bruno Petković pa je za njega možda najbolja opcija odlazak u Mađarsku.