ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Dinamo pred novim fantastičnim transferom, ali bez obzira na silne milijune to bi moglo uzdrmati 'modru' svlačionicu

25.01.2022 u 16:24

Bionic
Reading

Dinamo je pred realizacijom jednog od najvećih transfera u povijesti koji će opet napuniti blagajnu, ali i oslabiti momčadi uoči drugog dijela sezone

Mislav Oršić odlazi? Ta vijest već tjednima se kotrlja maksimirskim hodnicima. Englezi su ga upoznali, jer je zabijao Tottenhamu i West Hamu pa ne čudi interes pojedinih engleskih klubova, zanimanje su pokazali i iz Italije, a prema zadnjim informacijama koje dolaze iz hrvatskog prvaka glavni favorit za dovođenje Dinamovg ofenzivca postao je Burnley.

Engleski premijerligaš zadnji je u prvenstvu, ali od konkurenata za ostanak ima i četiri utakmice manje pa treba pojačati konkurenciju u svlačionicu, jer ga očekuje ubitačan ritam utakmica. Oršić bi im dobro došao, a prema tvrdnjama medija s 'Otoka' Burnley je ponudio 8,5 milijuna eura.

  • +14
Dinamo - Sturm 4:3 (prijateljska nogometna utakmica) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Nije deset koliko su željeli 'Modri', ali nije ni daleko od toga, a profitirao bi i sam igrač, jer u Dinamu zarađuje 800 tisuća eura dok bi mu godišnja primanja u Engleskoj narasla dvostruko.

Dinamo bi tako napunio blagajnu, ali bi ostao bez jednog od najvažnijih igrača uoči početka drugog dijela sezone u kojem mu Hajduk, Osijek i Rijeka žele preoteti titulu prvaka.