BITKA ZA ZAGREB

Dinamo otvorio trening i kreće u lov na školarce

06.06.2010 u 21:45

Bionic
Reading

Na valu novog optimizma primarno izazvanim dolaskom Velimira Zajeca na trenersku klupu, u Dinamu su između sezona osmislili niz akcija u cilju povrataka većeg broja publike

Mlade snage sektora zaduženog za odnose s javnošću prošlih su tjedana predložile niz mjera, a prva među njima bit će realizirana već sutra (ponedjeljak) u 9 sati kada će Dinamo odraditi prvi trening u sezoni na koji će, za razliku od Jurčićeve ere, dobrodošli biti i svi slučajni namjernici.

Sastav neće biti kompletiran, no u pitanju je prvi trening pod Zajecovom, Mlinarićevom i Ćukovom palicom i u klubu se nadaju da će izazvati pozornost. Rano poslijepodne ostali prijedlozi doći će na stol izvršnog dopredsjednika koji bi tada trebao amenovati i druge akcije.

Prije svega desant na škole. Klubovi koji svoj grad dijele s respektabilnim rivalima redovito šalju zvijezde naoružane ulaznicama i rekvizitima koje animiraju školarce na dolazak na stadion, a Dinamo bi to trebao početi raditi s početkom nove školske sezone. Osim toga, ideja je da se utakmice ne svode samo na nogomet, već da cijeli sportski događaj bude obogaćen koncertima, plesnim nastupima, tombolom i sličnim privlačnim dodacima.