UZVRAT U VARAŽDINU (20.10)

Dinamo osvaja Kup u otužnoj atmosferi?

25.05.2011 u 13:04

Bionic
Reading

U hrvatskom nogometu danas se dijeli posljednji trofej sezone, iako je očigledno gdje će završiti popularno Rabuzinovo sunce koje dobiva pobjednik domaćeg kupa

U Varaždinu (20.10) je na rasporedu uzvratna utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa. No drugi ogled momčadi iz 'baroknog grada' i Dinama izgleda kao formalnost. 'Modri' su sve dvojbe otklonili u prvih 90 minuta, kada su pregazili Varaždince 5:1.

'Želim sve na najbolji mogući način privesti kraju. Očekuje nas teška utakmica, jer imamo rezultat iz prve utakmice koji uspavljuje, a na meni je težak zadatak da podignem momčad i motiviram je', oprezan je strateg hrvatskog prvaka Marijo Tot.

No sigurno i on u sebi misli da je u Varaždinu nemoguće iznenađenje, a i u domaćem taboru su svjesni da će i šesti put u finalu Kupa ostati kratkih rukava.

'Pokušat ćemo dobiti utakmicu. Završiti sezonu pobjedom protiv Dinama bila bi jako lijepa nagrada ovoj ekipi', izjavio je varaždinski strateg Samir Toplak, koji je još ranije govorio da bi bio idiot ako bi vjerovao da se zaostatak od četiri gola može nadoknaditi.

Iako se svi nadaju ugodno popunjenim tribinama, male su šanse za to. Bad Blue Boysi bojkotiraju Dinamove utakmice, a prije uzvrata na istu mjeru su pozvali i odlučili se najvjerniji simpatizeri Varaždina, White Stonesi. Kad se tome doda da nema rezultatske neizvjesnosti, a tu je i televizijski prijenos, jasno je da bi dekor mogao biti sve samo ne dostojan finala Kupa.

Dinamo - Varaždin 5:1