UOČI Wolfsbergera

Dinamo nakon poraza od Osijeka odlazi na ključnu utakmicu Europske lige; došli novi rezultati testova na koronavirus i Mamić sada zna na koga računa

24.11.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo, nakon što je uspio otkazati derbi 13. kola Hrvatski Telekom Prve lige s Hajdukom koji se trebao igrati u nedjelju 29. studenog, kreću na put u Austriju protiv Wolfsbergera (četvrtak 26.11. u 18:55, Arenasport 3) na novu utakmicu Europske lige koja bi se mogla pokazati ključna za prolaz dalje

A svakako je dobra vijest, kako nakon poraza od Osijeka 2:0, u momčadi nema niti jedan pozitivan test na COVID-19 (koronavirus).

Kako javljaju iz Dinama svi igrači, članovi stručnog stožera prve momčadi te delegacija Dinama obavili su u ponedjeljak testiranje na COVID-19. Svi su rezultati testova negativni pa tako trener i sportski direktor Zoran Mamić zna na koje igrače može računati i vjerojatno već u glavi ima sastav s kojim će početi utakmicu.

Podsjetimo, sukladno propozicijama UEFA natjecanja, momčad i delegacija moraju odraditi testiranje uoči svake europske utakmice.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Utakmica 4. kola Europa lige Wolfsberger - Dinamo na rasporedu je u četvrtak, 26. studenoga s početkom u 18:55h (TV prijenos na kanalu Arenasport 3, MAXtv), a momčad Dinama u Austriju putuje u srijedu.

U susretima 4. kola K skupine UEFA Europske lige u četvrtak se u Klagenfurtu sastaju Wolfsberger i Dinamo, dok će CSKA u Moskvi ugostiti Feyenoord.

Na ljestvici trenutačno vodi Dinamo s pet bodova, Wolfsberger i Feyenoord imaju po četiri boda, a CSKA dva boda.

Top 5 golova 12. kola HT Prve lige:

  • +9
NK Osijek - NK Dinamo, Hrvatski Telekom Prva liga, 21.11.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL