OZLJEDA TONELA

Dinamo nadigrao slovački Ružomberok

28.06.2011 u 12:33

Bionic
Reading

Dinamo je u mjestu Limbuš pokraj Maribora odigrao pripremnu utakmicu sa slovačkim Ružomberokom te upisao pobjedu od 2:0

Hrvatski prvak lovi formu prije prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka s Neftčijem (13. srpnja). Nakon prijateljskih ogleda protiv Šmarja i Pleternice, 'modri' su se suočili s puno ozbiljnijim suparnikom Ružomberokom.

Dinamo je bio bolji takmac, dominirao je u okršaju protiv sedme momčadi slovačkog prvenstva, ali u prvih 45 minuta mreže se nisu tresle ponajviše zbog nepreciznosti Krstanovića i Beqiraja.

U nastavku već u 47. minuti, Slovaci su probijeni. Najbolje se u gužvi snašao Vrsaljko koji je pogodio za vodstvo. Devet minuta kasnije, jedan Badeljev ubačaj Slovaci su skrenuli u vlastitu mrežu za 2:0.

Trener Krunsolav Jurčić u 60. minuti u igru je uveo cijelu drugu momčad, ali rezultat se više nije mijenjao.

Spomenimo kao je u 54. minuti nakon normalnog starta na loptu ostao ležati Tonel. Portugalac se uhvatio za zglob i odmah je napustio teren, a detalji ozljede će se znati kasnije tijekom dana.

Dinamo: Kelava (od 60. Lončarić), Vrsaljko (od 60. Tomečak), Tonel (od 54. Ademi), Cufre (od 60. Vida), Ibanez (od 60. Palić), Leko (od 60. Calello), Badelj (od 60. Chago), Alispahić (od 60. Šitum), Sammir (od 46. Kovačić), Beqiraj (od 60. Sylvestr), Krstanović (od 60. Rukavina)