rastanak je sve bliži

Dinamo na pragu novog velikog transfera; jedna od najvećih zvijezda maksimirskog sastava gotovo sigurno ovog ljeta napušta klub

03.06.2020 u 06:42

Bionic
Reading

Fiorentina će ovoga ljeta krenuti po Amera Gojaka, no oni nisu jedini koji su zainteresirani za 23-godišnjeg veznjaka Dinama

Bliži se ljetni prijelazni rok, a s njim i kadrovske križaljke u klubovima. Već sada je jasno da će neki igrači otići iz Dinama. Maksimir definitivno napušta Kevin Theophile-Catherine koji nije produžio ugovor s 'modrima', a vjerojatno odlaze i Mario Gavranović i Izet Hajrović. To je više, manje gotova stvar, a naravno da postoji mogućnost da netko od plavih napravi i veliki inozemni transfer.

Izgleda da je tome najbliže Amer Gojak koji je sve bliže Fiorentini. O tome se već pisalo prije nekog vremena, ali Sportske novosti sada pišu da ta priča postaje sve ozbiljnija. Sve je krenulo još prošloga ljeta kada je Fiorentina počela ispipavati teren oko bosansko-hercegovačkog reprezentativca, a interes su pojačali na zimskom prijelaznom roku.

Tada je Gojak navodno bio na pragu talijanskog prvoligaša, ali tada je Fiorentina imala previše stranaca pa taj transfer nije realiziran. Sada se Talijani ponovno planiraju vratiti u Zagreb i iz Dinama odvesti sjajnog 23-godišnjeg veznjaka koji prema Transfermarktu vrijedi oko 5.5 milijuna eura.

Fiorentina navodno nije jedini klub koji želi Gojaka, a iako se nigdje ne navode imena ostalih zainteresiranih, navodno Gojak na stolu ima ponude još dva talijanska kluba, te njemačkih i španjolskih prvoligaša. Pokažu li se ove glasine točnima, Dinamo će već ovog ljeta osim Gavranovića, Hajrovića i Theophilea, napustiti i Amer Gojak.

Uskoro se vraća HT Prva liga, a mi smo pripremili neke od najljepših golova i akcija koje možete vidjeti u videu ispod teksta.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.