disciplinska mjera

Dinamo je svog napadača neočekivano prebacio u drugu momčad; otkriveni su i razlozi ovog iznenadnog poteza...

21.07.2021 u 13:23

Bionic
Reading

Sandro Kulenović (21), napadač Dinama i mlade hrvatske reprezentacije, ovog se ljeta vratio na Maksimir nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rijeci. Zabio je Kulenović za momčad s Rujevice osam golova uz još šest asistencija te se ponadao da će napokon dobiti priliku u Dinamu. No, ne ide mu baš sve po planu

Konkurencija u momčadi Dinama je strašna, posebice u napadu. Trener Damir Krznar u samoj špici napada za ovu sezonu na raspolaganju ima Brunu Petkovića, Marija Gavranovića, Duju Čopa, Komnena Andrića, Sandra Kulenovića... Svima je bilo jasno da će netko otpasti prije završetka ljetnog prijelaznog roka, a prvi su 'izbor' očekivano bili Andrić i Kulenović.

I tako je Dinamo za svog mladog reprezentativca Sandra Kulenovića (21), koji je prošlu sezonu odradio u redovima Rijeke, dobio sjajnu ponudu iz Engleske. Iz Championshipa je stigla ponuda Nottingham Foresta koji je Kulenovića želio prvo uzeti na posudbu, a potom i otkupiti njegov ugovor!

Englezi Kulenovića navodno prate već neko vrijeme te su bili spremni otkupiti njegov ugovor od Dinama za oko dva i pol milijuna eura. No, tek ako se pokaže na posudbi... U Dinamu su se ponadali kako će se 'riješiti' Kulenovića, no mladi je napadač odbio ponudu Foresta!

  • +45
Dinamo - Omonia, 2. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

To je očigledno razljutilo trenera Damira Krznara koji je Kulenovića ekspresno 'torpedirao' u drugu momčad Dinama koju vodi Igor Cvitanović! To je kao neka vrsta disciplinske mjere, da se Kulenović malo 'ohladi' i još jednom razmisli o ponudi s Otoka.

Realno, Kulenović će se teško probiti do prvih 11 ovog Dinama, uz Petkovića, Gavranovića i Čopa konkurencija je ipak prejaka i preiskusna, pa će 'mladi lav' ponovno morati potražiti priliku u nekoj drugoj momčadi.