JEDAN GOL DOVOLJAN

Dinamo je jedva preživio Goricu, a ovako su utakmicu vidjeli treneri: Realan rezultat bi bio nešto drugo!

11.09.2022 u 09:59

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama nastavili su pobjednički niz u domaćem prvenstvu te su u 9. kolu SuperSport HNL-a, na gostujućem terenu, svladali Goricu 1:0, a treneri momčadi bili su različitih raspoloženja

U slaboj utakmici, s malim brojem prilika, mreže su mirovale sve do druge minute sudačke nadoknade. Tada je Dinamo ipak slomio domaćina, a pogodak je za nova tri boda postigao Mislav Oršić.

'Očekivano teška utakmica za nas, u kojoj sam znao da će Gorica biti dobra i da je završilo 0:0, ne bi bilo nezasluženo. No, mi smo vjerovali da možemo zabiti do zadnjeg trenutka i zato smo pobijedili', rekao je trener Dinama Ante Čačić te dodao:

'Činjenica je da smo napravili premalo situacija za gol, ali tome je prije svega zaslužna Gorica koja je odigrala čvrsto i kompaktno. Zato su ova tri boda od velikog značaja za nas jer ova utakmica je došla između dvije europske, pa se nije moglo pobjeći od one utakmice u utorak, kao ni od one koja nas u srijedu čeka u Milanu.'

Gorica - Dinamo 0:1, 9. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

Igor Angelovski novi je trener Gorice i malo je nedostajalo da otkine bod prvaku. Nije uspio…

'Sve su moji igrači odradili kako smo se dogovorili, Dinamo nam nije zapucao na vrata do 70. minute, a ipak smo na kraju poraženi. Zaslužili smo bod i 0:0 je apsolutno trebao biti najrealniji rezultat ove utakmice, ali nismo zadržali koncentraciju kada je bilo najvažnije, a to je završnica utakmice. Imamo za čim žaliti', utučen je bio strateg Gorice.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +12
Gorica - Dinamo, 9. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Standings provided by SofaScore LiveScore