ZA KRAJ PRIPREMA

Dinamo izvukao remi protiv Lecha

12.02.2010 u 17:33

Bionic
Reading

U posljednjoj pripremnoj utakmici u Turskoj, Dinamo je izvukao remi protiv poljskog Lecha. Tako su 'modri' pripreme završili samo s dva primljena pogotka, zbog čega Kruno Jurčić definitivno ima razloga za zadovoljstvo

Nogometaši zagrebačkoga Dinama odigrali su 1:1 protiv poljskog Lecha iz Poznana u posljednjoj pripremnoj utakmici u Turskoj. Poljaci su poveli zgoditkom Roberta Lewandovskog u 23. minuti, a Dinamo je izjednačio autogolom Makedonca Zlatka Tanevskog u 72. minuti. Tako je na kraju priprema u Antaliji 'modri' sastav ostao neporažen jer su u prethodnim utakmicama pobijedili Hirošimu, Cluj, Teplice i Moskvu, a protiv Lecha remizirali.

No, ono što je Kruni Jurčiću sigurno izmamilo zadovoljni smješak na licu je činjenica da je Dinamo u tim utakmicama primio samo dva pogotka, po jedan od Japanaca i Poljaka, čak i unatoč činjenici da Lovrena više nema u klubu, da je Bišćan odavno u Zagrebu, a i Robert Kovač ima ponovno problema s ozljedom. Usto, i Mario Mandžukić je pogocima najavio svoj povratak 'među žive', a kao ozbiljni kandidati za širi sastav nametnuli su se i mlađahni Vrsaljko i Šitum.

Dinamo se u Zagreb vraća u nedjelju.