težak posao

Dinamo doznao protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka; mogu li 'modri' proći ovu opasnu momčad?

17.07.2018 u 22:43

Bionic
Reading

Izraelski prvak Hapoel Beer Sheva s dvije uvjerljive pobjede plasirao se u 2. pretkolo Lige prvaka, gdje će igrati s zagrebačkim Dinamom...

Izraelci su u 1. pretkolu Lige prvaka lako prošli estonsku Floru. Slavio je Hapoel s ukupnih 7:2.

Prije sedam dana je Hapoel u gostima slavio 4:1, a u Izraelu je potvrdio prolaz novom pobjedom od 3:1. Golove su za Izraelce dali Ezra (15), Mamana (27) i Melikson (48).

Dinamo će prvu utakmicu protiv Hapoela igrati već sljedećeg utorka, 24. srpnja, na Maksimiru, a uzvrat je 31. srpnja u Izraelu.

Trener Dinama Nenad Bjelica nema previše vremena za uigravanje momčadi 'modrih' koji su u ovom ljetnom prijelaznom roku ostali bez svog najboljeg igrača, alžirskog napadača Soudanija. Do susreta s Hapoelom Dinamo će odraditi još dvije pripremne utakmice, protiv Sesveta i Varaždina. Do sada je Dinamo slavio na svih pet pripremnih susreta, padali su redom Rabotnički, Qabala, Austria Klagenfurt, Triglav i Cracovia Krakov.

  • +17
Nogomet, prijateljska utakmica: GNK Dinamo - FK Rabotnički Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

No, Hapoel je iskusna i vrlo opasna momčad, pokazali su to i protiv Flore, trebat će Dinamo odigrati dvije sjajne utakmice na samom početku sezone kako bi se probio u sljedeći krug kvalifikacija Lige prvaka.