KRIVA PROCJENA ILI ...

Dinamo do proljeća s jednim vratarom i klincem

26.10.2009 u 12:02

Bionic
Reading

Nakon što su zaredali s negativnim rezultatima, dinamovcima se dogodio još jedan veliki peh. Naime, vratar Filip Lončarić ozlijedio je ligamente koljena, a zbog te ozljede, prema procjeni klupskog liječnika dr. Saše Jankovića, na terenu ga neće biti pet do šest tjedana, to jest do kraja prvog dijela sezone

Dinamov trener Krunoslav Jurčić u sve je težoj situaciji. Naime, zaredao je s lošim rezultatima, a sada mu se i broj kandidata za vratarsku poziciju znatno smanjio. Naime, Filipu Lončariću u Amsterdamu su stradali ligamenti koljena, zbog čega će morati izbivati s terena pet do šest tjedana. Olakotna okolnost je ta da neće morati na operaciju, ali mu je zato neophodan odmor.

Stoga će Jurčić u sljedećem periodu moći računati tek na dva vratara, na Tomu Butinu, čijim je obranama u jednom času bio nezadovoljan, te ga je poslao na klupu, i na mladog Dominika Picaka, dečka koji nema ni minute seniorskog staža. I tako bi trebalo biti sve do priprema za proljetni dio sezone.

Podsjetimo, Dinamo je prošle sezone uz Butinu imao i Kelavu, ali i Lončarića kojeg su nesportski potezi odvukli s terena. Ipak, nakon još jednog povratka na pravi put, u Dinamu su procijenili da im tri vratara ne trebaju, pa je Kelava, prvenstveno na svoje zadovoljstvo, otišao u Lokomotivu.