GOLMAN TURSKE

Demirel: Mi možemo dobiti Hrvatsku

08.11.2011 u 20:55

Bionic
Reading

Kako se bliži prva utakmica dodatnih kvalifikacija za Euro 2012. tako rastu i tenzije sudionika. Suparnici 'Bilić boysa' Turska odavno se priprema za ogled s nama, a njihov golman Volkan Demirel tvrdi kako je prva utakmica od izuzetne važnosti

Mnogi stručnjaci predviđaju kako će prvi ogled između Turske i Hrvatske, koji će se igrati 11. studenoga u Istanbulu, biti presudan. To je svojedobno za turske medije kazao i španjolski izbornik Vincente del Bosque, a s tom konstatacijom se slaže i golman turske reprezentacije Volkan Demirel.

'Za nas je ogled protiv Hrvatske strahovito važan. Želimo već u prvoj utakmici postići gol i na uzvrat u Hrvatsku doći s prednošću. Sjećam se Eura 2008. i osjećali smo se svi posebno, a tako se želimo osjećati i na Euru 2012. Tursku reprezentaciju danas više nitko ne podcjenjuje, a nama je protiv Hrvatske potrebna pomoć gledatelja', kazao je Demirel.

Vratar turske reprezentacije tvrdi kako će prvi meč biti možda i presudan.

'Mi se koncentriramo samo na ovaj prvi ogled u Istanbulu. Bit će bitno tko će više željeti pobjedu, a vjerujem da cijela Turska želi da mi dobijemo. Imam velika očekivanja od ovih dodatnih kvalifikacija. Potrebna nam je ujedinjena Turska koja će stati iza nas.'

Kazao je Demirel nešto i o hrvatskoj reprezentaciji.

'Vjerujem da možemo proći Hrvatsku. Mi u kvalifikacijama nismo igrali dobro možda protiv Njemačke, no oni su svijet za sebe i Hrvatska se ne može uspoređivati s Njemačkom. Mi ih možemo dobiti', završio je Demirel.