NA KORAK DO POTPISA

Delije: Nemamo ništa protiv Robijevog dolaska

08.12.2010 u 13:49

Bionic
Reading

Robert Prosinečki na korak je do preuzimanja funkcije trenera Crvene zvezde. Beogradski prvoligaš je načelno dogovorio suradnju s članom stručnog stožera hrvatske reprezentacije, a oglasili su se i najvatreniji navijači bivšeg prvaka Europe

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Srbije, Prosinečki bi u četvrtak trebao da dogovori posljednje detalje ugovora, a službeno predstavljanje najvjerojatnije bi bilo u petak.

Naravno, puno toga će ovisiti o tome kako će bivšeg hrvatskog i jugoslavenskog reprezentativca  prihvatiti Delije, najvjerniji navijači 'crveno-bijelih'. No, tu ne bi smjelo biti problema.

'Ne odlučujemo mi tko će doći na klupu Crvene zvezde. To rade ljudi iz uprave kluba, mi se u to nikada nismo miješali, kao što se ne petljamo ni u dovođenje igrača. I ne znamo je li on dovoljno stručan da vodi našu momčad, ima li iskustva i slično', rekao je jedan od neimenovanih vođa Delija za Alo te dodao:

'Međutim, što se nas osobno tiče, nemamo ništa protiv toga da Robi sjedne na klupu Zvezde. On je svoje najbolje utakmice pružao u dresu našeg kluba kada smo vladali Europom i svijetom.'

Dani u dresu Zvezde