SRETAN I U AUSTRALIJI

Del Piero: U Juventusu bi ostao pod bilo kojim uvjetom

11.10.2012 u 13:55

Bionic
Reading

U razgovoru za La Gazzettu dello Sport legendarni 37-godišnji talijanski nogometaš Alessandro Del Pierro još se jednom osvrnuo na nedavni oproštaj od Juventusa

U torinskoj je momčadi Del Piero proveo devetnaest sezona, a ovog je ljeta napustio klub, te otišao u Australiju. U tamošnjoj je ligi debitirao baš prije nekoliko dana, u dresu svog novog kluba FC Sydneyja.

'Nikako nisam želio da bude ovakav kraj s Juventusom. No, uprava mi je prije godinu i pol dana dala do znanja da više ne želi potpisivati ugovor sa mnom. Ugovor mi je istekao na kraju prošle sezone i ništa drugo nisam mogao. Zato sam i snimio poruku navijačima, jer sam želio da znaju kako nisam otišao zbog novca. Nikada Juventus ne bih uspoređivao s novcem. Za ostanak u Torinu sam bio na bilo kakav način', ponovio je slične riječi od prije Del Piero i dodao:

'U fazi sam karijere kada više ne razmišljate o novcu ili trofejima. Sve to imam. Mogao sam otići na mnoge destinacije koje bi mi bile isplativije, ali sam se odlučio za Australiju iz nekih svojih posebnih razloga. No, i dalje žalim što je sve ovako završilo s Juventusom, jer je to moj klub, moj život i sve moje u profesionalnom smislu'.