NIŠTA OD REALA

Del Bosque: Nakon Španjolske idem u mirovinu

10.02.2012 u 13:38

Bionic
Reading

Izbornik aktualnih europskih i svjetskih prvaka u nogometu Španjolske, Vincente del Bosque najavio je svoje povlačenje u mirovinu nakon što odradi ugovor sa španjolskim nogometnim savezom

Proslavljeni španjolski nogometni stručnjak i izbornik nacionalne momčadi Vicente del Bosque opovrgnuo je nagađanja o povratku na klupu madridskog Reala.

Mediji u Španjolskoj špekulirali su kako bi del Bosque po isteku ugovora sa Španjolskim nogomentim savezom ponovo mogao sjesti na klupu Reala umjesto Josea Mourinha. Međutim, trener pod čijom palicom je 'furija' osvojila naslov svjetskih prvaka, ima nešto durgačije planove.

'Nemam namjeru pruzeti treniranje Reala, niti bilo kojeg drugog kluba. Premda je teško bilo što sa sigurnošću tvrditi moja je namjera nakon odlaska s kormila reprezentacije – otići u mirovinu. Mediji koji su nagađali da sam odugovlačio s potpisivanjem novog ugovora sa Španjolskim savezom jer sam u pregovorima s Realom imaju potpuno krive informacije', izjavio je del Bosque za Canal Plus.