Liga Nacija

Dejan Lovren nije skrivao razočaranje porazom od Portugala, a osvrnuo se i na obrambenu liniju koja je po prvi puta igrala zajedno

17.11.2020 u 23:14

Bionic
Reading

Dejan Lovren je prokomentirao poraz od Portugala u Ligi nacija

Hrvatska je u šestom kolu Lige nacija izgubila na Poljudu s 2:3 od Portugala. Od 52. minute igrali smo s igračem manje kada je drugi žuti karton dobio Marko Rog. Do zadnjih trenutaka utakmice imali smo 2:2, ali onda je Dejan Lovren nesretno u sudaru s Dominikom Livakovićem izbio svojem golmanu loptu i Portugal je došao do pobjede.

Na kraju smo ipak ostali u elitnoj skupini Lige nacija jer je Francuska pobijedila Švedsku sa 4:2. Nakon utakmice se oglasio vođa ove šarene obrane Dejan Lovren.

'Šteta, žao mi je. Dali smo sve od sebe na terenu, da smo bar izvukli neriješeno pa da nam se isplati ovaj trud. Bilo je tu i nekih sudačkih grešaka koje ne možemo shvatiti. Šteta što smo primili gol u zadnjoj minuti', rekao je Lovren pa dodao:

'Na kraju smo saznali rezultat druge utakmice i da ostajemo u ovom velikom natjecanju. Teren je danas bio dosta težak, a mi smo dobro i igrali. Dobro smo odradili prvo poluvrijeme i držali se i s igračem manje. Da nije Rog dobio crveni, još bi i pobijedili. Možemo i žaliti zbog ovoga.'

Obrambena linija je po prvi puta igrala zajedno.

'Da, četvorka iza, a i još neki igrači, su igrali zajedno po prvi puta. Što se obrane tiče, Mile, Josip i Bradarić su super odradili posao. Mogu biti ponosni na sebe', zaključio je Lovren.

  • +23
Hrvatska - Portugal, Liga nacija Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL