OKRŠAJ ZA O(P)STANAK

'Debeljko': Znam samo da će Cro Cop pasti

18.10.2011 u 16:52

Bionic
Reading

Bliži se meč Mirka Filipovića i Roya Nelsona. Dok se hrvatski borac u tišini priprema za možda svoju posljednju borbu pod organizacijom UFC-a, američki 'debeljko' rado razgovara s novinarima

U Las Vegasu će se oba borca pokušati vratiti na pobjednički put. I jedan i drugi su izgubili posljednja dva meča i više se ne nalaze u milosti UFC-ovih čelnika. Za Cro Copa to bi mogao biti i posljednji meč u karijeri.

Novinara portala MMAmania zanimalo je misli li Neslon kako bi hrvatski gladijator mogao pokušati izvesti nešto ludo, nešto potpuno drukčije jer mu je to posljednja borba u ugovoru pa nema što izgubiti.

'Znate što? Sve je moguće. Jednu stvar morate zapamtiti. Nije važno imate li u ugovoru još jednu borbu ili njih 12 jer nikada ne možete znati koliko ćete biti u UFC-u. To nije ključan faktor,' rekao je Neslon i dodao:

'Kao sportaš mislim da svi ljudi žele pobijediti. Sve dok je tako, najveći strah kod sportaša je želja drugog da vas pobjedi i da bude bolji od vas, a vi pritom niste dali sve od sebe.'

A kako 'debeljko' stoji sa samopouzdanjem s obzirom da mu se s druge strane nalazi nevjerojatan udarač. Hoće li prihvatiti borbu na nogama:

'Mislim da se mogu boriti na takav način kao što sam već to napravio protiv nekih drugih najboljih teškaša svijeta. Izmjenjivao sam udarce s Juniorom dos Santosom. No, možda se za ovu borbu vratim svojim korijenima i načinu na koji sam pobijedio prvih pet ili šest mečeva koje su sve stigle prisiljavanjem na predaju.'

Može li Neslon na kraju slaviti?

'Jedino što znam je to da će na kraju sudac meni dignuti ruku. Ne mogu predvidjeti hoće li biti nokaut, prisiljavanje na predaju ili sudačka odluka. Siguran sam da ću dati sve od sebe i pobijediti', rekao je američki borac koji je u prošlosti uvijek s respektom govorio o Cro Copu.

Roy Nelson je gubio, ali je dokazao da zna primati udarce