traže ga velikani

De Ligt otkrio kojim ga je pitanjem šokirao Ronaldo, a onda je njegov odgovor iznenadio sve

10.06.2019 u 12:13

Bionic
Reading

Reprezentacija Portugala nakon osvojenog Eura 2016. godine u Francuskoj, u nedjelju je stigla i do naslova u premijernoj sezoni Lige nacija, nakon što je u finalnom okršaju u Portu svladala Nizozemsku 1:0

Portugalci su odlično odigrali završni turnir i na krilima Cristiana Ronalda uspjeli su osvojiti naslov prvog izdanja Lige nacija. U finalu su igrali protiv Nizozemske ali pogodak Guedesa bio je dovoljan za veliko slavlje.

Nakon dvoboja u Portu u središtu pozornosti bili su Ronaldo i Matthijs de Ligt koji su razgovarali o transferu koji očekuje mladog nizozemskog braniča. De Ligt je priznao da mu je čak i Ronaldo rekao gdje bi treba nastaviti karijeru.

  • +9
Finale Lige nacija, Portugal - Nizozemska Izvor: Pixsell / Autor: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Očito fa je impresionirao i u nedjelju, ali i u okrašjima Juventusa i Ajaxa u četvrtfinalu Lige prvaka.

'Ronaldo mi je rekao da trebam potpisati za Juventus. Odnosno prvo me pitao hoću li to i napraviti. Bio sam malo šokiran tim pitanjem i zbog toga smo se smijali. Nisam ga odmah razumio, ali je onda on bio dosta jasniji', rekao je De Ligt.

Nizozemski nogometaš na meti je mnogih europskih velikana, prvenstveno poput Barcelone, a onda i PSG-a, Bayerna, Juventusa.. Ima tek 19 godina i već sada ga mnogi guraju među najbolje stopere svijeta.

'Sada idem na odmor. Dobro ću razmisliti što je najbolje za mene i donijeti odluku. Za mlade igrače poput mene najvažnije je izabrati klub u kojem ću igrati. To je ono što je važno', dodao je De Ligt.