IMA SVEGA

Davio suca i nije mu žao

19.07.2010 u 15:41

Bionic
Reading

U dvoboju južne skupine druge čileanske nogometne lige snage su odmjerili Concepcion i Rangers i čim je slika s te utakmice obišla svijet jasno je bilo da to nije bio običan dvoboj

Concepcion je slavio s uvjerljivih 3:0 nanijevši Rangersu peti poraz u nizu i domaćin je vrlo blizu plasmana u zajedničku ligu koja će se igrati tijekom proljeća.

Prvi gol domaćini su postigli u 64. minuti, a nedugo zatim sudac je dosudio i penal za povećanje vodstva. Tada je počeo šou program. Patricio Almendras je pogodio za 2:0, no sudac Miranda poništio je gol i vratio loptu na bijelu točku. U drugom ogledu vratar Rangersa Contreras obranio je šut, a Miranda je i drugi put poništio pokušaj.

Sada je Concepcion promijenio izvođača i lopti je prišao debitant za klub, bivši napadač Miidlesbrougha, Hamilton Ricard. Gađao je dobro, ali iznimno zagrijani Contreras opet je pročitao i obranio šut, da bi do krajnjih granica iritantni sudac ponovno vidio nepravilnost i naložio da se puca i četvrti penal u nizu. Ricard je sada bio točan i na opće čuđenje Miranda je priznao gol.

Nedugo zatim nakon jednog starta gosti su okružili suca i paragvajski branič Jose Pedroso počeo ga je gušiti. Miranda se nekako izvukao iz 'kravate' i pokazao pobješnjelom braniču crveni karton, nakon čega je Ricard iz novog penala postavio konačnih 3:0.

'Nije mi žao zbog učinjenog. Jasno mi je da ću biti kažnjen i vjerojatno ću biti suspendiran iz nogometa, ali neka. Namjeravam se povući, ljepše mi je provoditi mirno vrijeme s obitelji u Paragvaju nego s ovakvim sucima na travnjaku', kaže i inače problematični Pedroso.