zna posumnjati, ali...

Dario Šarić otvorio dušu i priznao kako se osjeća kad krenu promašaji

06.12.2018 u 16:30

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Dario Šarić nakon iznimno uspješne prošle sezone u Philadelphiji poslan je ove jeseni u Minnesotu, a u intervjuu za Sportklub priznao je da je i on samo čovjek koji zna posumnjati u sebe, no neće zbog toga prestati pokušavati poentirati...

Činilo se da je Šarić napravio veliki korak unazad u svojoj karijeri kad ga je Philadelphia poklonila Minnesoti usred sezone, no dolaskom hrvatskog reprezentativca stvari su krenule bolje za 'vukove'.

  • +14
Dario Šarić Philadelphia '76ers Izvor: Profimedia / Autor: Bilgin S. Sasmaz / Anadolu Agency

Stigli su Timberwolvesi ovih dana do omjera pobjeda i poraza 13:12 te su apsolutno u igri za plasman u doigravanje, što bi bilo drugo u nizu za našeg 24-godišnjaka.

No, iako mu dobro ide, u intervjuu za Sportklub Dario je priznao da nekad ni njemu nije lako samopouzdano igrati košarku.

'I ja sam čovjek na kraju. Kada promašim tri zaredom počnem se brinuti što ne valja, ali moram nastaviti igrati. Bilo to s maksimalnim učinkom ili nula od pet. To je jedini mentalitet s kojim možeš tu igrati ako želiš nekamo stići i ako ti je stalo. Inače padaš duboko,' izjavio je Dario Šarić pa se osvrnuo na svoju statistiku:

'Nekad si mislim 'ajde čovječe samo jedan koš'. Radim na tome da pucam bez opterećenja hoću li i trebam li pogoditi. Nego da pucam samo zbog tog šuta i te lopte.'

Što Šarić vidi kao glavni razlog rezultatskog procvata Minnesote nakon njegovog dolaska, pogledajte ovdje.