NAGRADNJAČA

Dani Dinama vas nagrađuju

07.05.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Povodom Dana Dinama, tportal.hr i GNK Dinamo svoje čitatelje nagrađuju s paketom ulaznica za utakmice 9. i 12. svibnja te poklon paketima partnera Dinama. Uz to, dobitnici će se na poluvremenu kup utakmice natjecati u gađanju mini gola s udaljenosti od 15 metara

Dani Dinama su počeli! Brojna događanja prožeta sportom i zabavom čiji će vrhunac biti spektakularna proslava sedmog uzastopnog naslova na Maksimiru privlačit će sljedećih dana brojne navijače Dinama, ali i ljubitelje sporta uopće. A tim povodom tportal.hr i GNK Dinamo svoje čitatelje nagrađuju s paketom ulaznica za utakmice 9. i 12. svibnja te poklon paketima partnera Dinama. Uz to, dobitnici će se na poluvremenu kup utakmice natjecati u gađanju mini gola s udaljenosti od 15 metara.

Riječ je o nizu događanja obilježenih bogatom sportskom pričom, druženjem igrača Dinama i građana, kako na stadionu Maksimir, tako i diljem Zagreba. Povod za organiziranje Dana Dinama su:

- druga utakmica finala Hrvatskog kupa Dinamo-Osijek (9. svibnja)
- utakmica juniora Dinama i Osijeka isti dan
- posljednja prvenstvena utakmica Dinamo-Split i proslava naslova prvaka (12. svibnja)
- sedmi uzastopni naslov prvaka
- proslava 30 godina od slavne generacije '82 koja će na dan proslave naslova prvaka biti obilježena haklom brojnih igračkih legendi koje su u posljednjih 30 godina igrale za Modri klub

U nastavku donosimo sportska događanja na Maksimiru!

9. SVIBNJA

15.00 – Dinamo-Osijek (finale Hrvatskog kupa - juniori)
18.00 – Dinamo-Osijek (finale Hrvatskog kupa)

12. SVIBNJA
16.30 – Dinamo-Široki Brijeg (hakl najmlađih generacija)
17.15 – Plavi-Zlatni (utakmica legendi pod trenerskom palicom Ćire Blaževića i Otta Barića)
19.00 – Dinamo-Split i proslava naslova prvaka

Prodaja ulaznica za Dane Dinama bit će organizirana u obliku paketa po i više nego simboličnim cijenama: cijena paketa za tribinu sjever je 10 kuna, za tribinu istok 20, a za tribinu zapad 30 kuna.

No, Modri je klub otišao i korak dalje! Dani Dinama će se, osim na dan utakmica, organizirati i u razdoblju prije, odnosno između datuma navedenih utakmica. U nastavku su događanja na kojima će Dinamo promovirati spomenute utakmice i družiti sa svojim navijačima.

ČETVRTAK, 10. SVIBNJA - CITY TOUR S DINAMOVCIMA
VRIJEME: 12.00-13.00
MJESTO: Obilazak središta grada turističkim autobusom (hop on hop off)
RUTA: Kaptol – Zrinjevac – Glavni kolodvor – Mažuranićev trg – Katarinin trg – Ilirski trg
TEMA: Igrači se voze u turističkom autobusu zajedno s ostalim građanima i druže se s njima. Vožnja autobusom je besplatna za sve!
SUDIONICI: Momčad Dinama

PETAK, 11. SVIBNJA - KIDS DAY – DINAMOVA OTVORENA ZABAVNA ŠKOLA

VRIJEME: 12.00-14.00
MJESTO: Igralište br. 7 (pokraj tržnice Borongaj)
TEMA: Sportsko-zabavni program za djecu do 12 godina - uz glazbu i raznorazne igre s loptom, djeci će biti na raspolaganju desetak Dinamovh trenera koji će voditi cijeli program
SUDIONICI: Vrtići Vedri dani, Maksimir i Duga te osnovnoškolci Augusta Šenoe, Ivana Gorana Kovačića i još mnogi drugi  (program otvoren i za ostale – do 12 godina starosti)

Tportal.hr bira četiri čitatelja koji će se u poluvremenu natjecati u u gađanju mini gola s udaljenosti od 15m. Svaki će dobiti po dva paketa ulaznica za Dane Dinama za tribinu Zapad (za sve utakmice 9. i 12. svibnja) i još nagradu – poklon paket partnera Dinama:
1.Poklon paket Konzuma
2.Poklon paket Coca Cole
3.Poklon paket Ožujsko
4.Poklon paket Weider (sportska prehrana)

Dobitnici su:

Matea Halužan
Davor Doronjga
Vedran Bošković
Dražen Kovačević

Dobitnici će biti kontaktirani od strane GNK Dinamo.