POJAČANJE MLADOSTI

Damir Atiković, bivši olimpijac za buduće prvake

20.10.2010 u 20:19

Bionic
Reading

Sudionik na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti, Damir Atiković, priključio se kao trener stolnoteniskoj Akademiji Mladost Iskon

Sportski direktor Viktor Vetturelli i Damir Atiković postigli su dogovor da će preuzeti trening najmlađih članova Akademije Mladost Iskon kako bi im se od prvih treninga omogućila najbolja moguća skrb u njihovom sportskom razvoju.

Višegodišnji reprezentativac Hrvatske, rođen 17. veljače 1971, na svom je sportskom putu od najranijih dana osvajao naslove na domaćoj i međunarodnoj sceni. Juniorski prvak bivše Jugoslavije i trostruki državni prvak u kategoriji seniora, svojevremeno je sa Zoranom Primorcem pobijedio nekadašnje svjetske prvake Rosskopf-Fetzner i Karlsson-Van Scheele, a na Mediteranskim igrama u 1997. osvojio je treće mjesto u parovima.

Uprava kluba smatra da je dolaskom Atikovića ostvaren još jedan korak prema ostvarenju dugoročne vizije Mladost Iskona, a to je stvaranje novih naraštaja kako bi i u budućnosti sudjelovali u najelitnijim europskim klupskim natjecanjima s domaćim igračicama i igračima.