POJAČAO DUBROVČANE

Dalibor Perčinić na vratima Juga

16.09.2011 u 12:53

Bionic
Reading

Neposredno pred početak nove vaterpolske sezone Vaterpolo klub Jug Croatia osiguranje angažirao je novog vratara, 36-godišnjeg Dalibora Perčinića. Perčinić je karijeru započeo u Šibeniku, a branio je i za zagrebačku Mladost i Jadran iz Herceg Novog

Ove godine je standardni vratar reprezentacije Makedonije trebao braniti za zagrebački Medveščak, ali nije mogao odbiti poziv iz Dubrovnika. Naime, Jug ima ove godine neočekivanih problema s vratarima, jer nakon što su i drugu godinu na posudbu u Mornar Brodospas poslali mladog reprezentativca Marka Bijača, ozlijedio se i drugi mladi reprezentativac Mirko Nižić, pa kada je tijekom prošlotjednog prijateljskog turnira u Sarajevu Frano Vićan dobio temperaturu na gol je morao stati trener vratara Maro Balić.

Zato je Elvis Fatović inzistirao na dovođenju još jednog vratara kako mu se ne bi ponovila prošla sezone, koju je zbog ozljede Vićana, gotov cijelu branio Mirko Nižić, kojemu je Vićan " mogao pomoći" tek u završnici domaćeg prvenstva. Vaterpolo klub Jug Croatia osiguranje sutra na svom plivalištu u Gružu u prvom kolu Triglav Jadranske vaterpolske lige dočekuje splitski POŠK.