CENTARSKO POJAČANJE

Dalibor Bagarić do kraja sezone u Cedeviti

23.11.2011 u 20:09

Bionic
Reading

Ono što se dosta nagađalo proteklih dana u srijedu je dobilo i službenu potvrdu. Momčad Cedevita pojačao je bivši hrvatski reprezentativac Dalibor Bagarić koji je dogovorio suradnju do kraja sezone

Dalibor Bagarić, 217 cm visok centar od srijede je član Cedevite. Nakon što je dobio ispisnicu iz Valladolida Bagarić je potpisao ugovor do kraja sezone s klubom iz Susedgrada te tako potvrdio ono što se pisalo proteklih dana.

'Sjajna je činjenica što smo se dogovorili s Bagarićem jer trebao nam je, tome smo se nadali od početka sezone, iskusan visoki centar, po mogućnosti Hrvat, što smo Bagijevim potpisom i dobili. Mi od početka sezone igramo jako dobro, rezultatski smo uspješni, a Bagarićevim potpisom dobili smo još jači roster, širinu koji nam treba za borbu u više natjecanja uz naše poznate visoke ambicije. Njegovo ogromno iskustvo nam je veliki plus, a dokazao se kao pravi borac u dosadašnjoj bogatoj karijeri, a to je upravo što nam treba, jer takva nam je cijela momčad', rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

Bagarić bi svoj debi za novu momčad trebao imati u subotu u Tel Avivu gdje Cedevita igra protiv Maccabija.