LE CHAMPIONAT

Cvitanich (opet) u 90. donio bod Nici

08.12.2012 u 22:13

Bionic
Reading

U 90. minuti utakmice 16. kola Le Championnata između Troyesa i Nice zabio je Cvitanich pogodak za goste čime je donio izjednačenje na 1-1. Bila je ovo trinaesta prvenstvena utakmica Cvitanicha i njegov već sedmi pogodak

Dario Cvitanich, argentinski nogometaš hrvatskih korijena, u posljednje je vrijeme u sjajnoj formi, te je najbolji igrač Nice, kojoj je donio bod i ove subote.

U 90. minuti utakmice 16. kola Le Championnata između Troyesa i Nice zabio je Cvitanich pogodak za goste čime je donio izjednačenje na 1-1. Bila je ovo trinaesta prvenstvena utakmica Cvitanicha i njegov već sedmi pogodak.

Inače, još su tri utakmice u subotu navečer završile bez pobjednika. Lille je uzeo bod kod Sochauxa (1-1), ali vjerojatno žali za preostala dva jer nije iskoristio igrača više u posljednjih deset minuta ogleda.

Rennes je doma ispustio pobjedu protiv Bresta (2-2), a drugi je pogodak Rennes primio u 87. minuti (Benschop). Još su Nancy i Valenciennes odigrali 1-1, dok je pobjedu od 3-0 ostvario Montpellier pred svojim navijačima protiv Ajaccija.