ARGENTINAC NAJAVLJUJE

Cufre: Protiv Anderlechta moramo biti oprezni

15.09.2009 u 15:52

Bionic
Reading

U još jednoj najavi prvog kola Europa lige koju Dinamo u četvrtak igra protiv Anderlechta, na konferenciji za novinare gostovao je Argentinac Leandro Cufre koji ima iskustva igranja s belgijskim predstavnikom

Prvi put nakon službenog predstavljanja, pred novinare je izašao Leandro Cufre, posljednje pojačanje Dinama. Tema je, naravno, bio ogled protiv Anderlechta.

'Pred nama je vrlo bitna utakmica. Mislim da je Anderlecht borbena momčad protiv koje sam igrao u Ligi prvaka dok sam bio u Romi i moramo svi skupa biti jako oprezni. Jedino ako gledamo utakmicu po utakmicu, možemo ostvariti veliki rezultat. Govoriti o svim nadolazećim protivnicima odjednom prilično je ishitreno. Ali mislim da imamo velike šanse ostvariti zacrtani cilj i dokazati se u Europi', smatra Cufe koji je komentirao i dosadašnje igre hrvatskog prvaka:

'Ne bih se složio da ponekad igramo jako loše, a ponekad jako dobro. Dobili smo zadnju i većinu ostalih utakmica ove sezone, a to je najvažnije. Ne možemo uvijek dobiti 6:0. I pobjeda s jednim zabijenim golom vrijedi tri boda. Najvažnije je da mi kontroliramo igru i imamo loptu, ali na tome moramo još raditi jer se ponekad može dobiti i kada se igra loše. Protiv Intera je jako padala kiša i bio je težak teren, a mi smo svejedno odradili svoj posao i pritom ne primili gol.'

Cufre smatra da Dinamo ima šanse za prolazak skupine.

'U nas apsolutno vjerujem, dok mi je o drugima nezgodno govoriti. Imenovati drugu momčad za koju mislim da je jaka ne bi bilo pošteno prema ostalima. Kako bilo, na nama je da pobijedimo Anderlecht, što bi nam uvelike olakšalo početak ovog natjecanja', komentirao je Cufre koji je naglasio da mu je divno u Zagrebu te da polako uči i hrvatski jezik.