SRBI SE RASPISALI

Cufre na ljeto prelazi u Crvenu zvezdu

09.05.2011 u 21:26

Bionic
Reading

Prošlog tjedna pisalo se o odlasku Argentinca Cufrea iz Dinama, ali nogometaš je okrenuo priču i rekao da čeka pregovore s čelnicima kluba, a na spomen Crvene zvezde mudro je šutio. No srbijanski su mediji objavili u ponedjeljak da je njegov prelazak k Prosinečkom - gotova stvar

Sportski žurnal je objavio na svojim stranicama da je Crvena zvezda dogovorila dolazak 33-godišnjeg argentinskog defanzivca, kojem u lipnju istječe ugovor sa zagrebačkim Dinamom.

O Cufreu je nedavno pričao i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

'Dovoljno je reći da je igrao za Romu i Monaco, kao i da je bivši reprezentativac Argentine. Iskusan je i sigurno bi nam dobrodošao', rekao je Prosinečki, a prenosi Mondo.

Cufre je igrao za Romu, Sienu, Monaco, zatim u Herthi, pa se vratio u Argentinu u matični klub La Platu, odakle je došao u zagrebački Dinamo.

Cufre je među 'modre' stigao u kolovozu 2009. godine, a srbijanski mediji pozivaju se na hrvatske da mu je godišnja plaća bila oko 350.000 eura te da je navodno odbio potpisati novi ugovor iako mu je Zdravko Mamić nudio bolje uvjete.

Možda je za cijelu priču ključan bio petak, kada je pukla ljubav između trenera Halilhodžića i Dinamova šefa Mamića.