SAŽECI PRVOGA DANA

Čudnovati poraz Bayerna i preokret Uniteda

03.10.2012 u 17:14

Bionic
Reading

U utorak je odigrano prvih osam dvoboja drugog kola nogometne Lige prvaka, a nogometnu večer je obilježio poraz Bayerna u Bjelorusiji kod Bate Borisova. Te i ostale sažetke pogledajte u nastavku

Priča dana dolazi iz Minska gdje je domaći Bate kaznio seriju Bayernovih promašaja i vrijednom pobjedom od 3:1 zasjeo na čelo ljestvice skupine F. Sa šest bodova na računu postaju ozbiljni kandidati za prolazak u osminu finala, a pred njima su dva ogleda protiv Valencije koja je sa 2:0 svladala Lille.

Najatraktivniji dvoboj odigran je u Moskvi gdje je Spartak okrenuo vodstvo Celtica od 1:0, no Škoti su uzvratili istom mjerom i s Lužnjikija se vratili s punim plijenom, dok je jedini preostali preokret upisala još jedna britanska momčad. Cluj je poveo protiv Manchester Uniteda, no Robin van Persie je iskoristio dvije asistencije Rooneya i zadržao pobjednički hod Fergusonovom sastavu.

Barcelona je slavila u Lisabonu kod Benfice, Braga kod Galatasaraya, a najuvjerljiviji nastup večeri imao je Chelsea koji je u Danskoj slavio s lakih 4:0. Šahtar je u Torinu izvukao vrijednih 1:1, a pred vama je snimka odigranih dvoboja. Uživajte.