WILD BOYS U ARENI

Cro Cop vs. Ray Sefo - tko ostaje na nogama?

10.03.2012 u 12:56

Bionic
Reading

Sve je spremno za borilački spektakl u zagrebačkoj Areni (od 19 sati). S nestrpljenjem se očekuje 22.30 sati kada će u ringu snage odmjeriti Mirko Filipović i Ray Sefo

Nakon deset godina hrvatski fanovi borilačkih vještina imate će priliku vidjeti Mirka Filipovića na domaćem tlu. Oko 18 tisuća sretnika uživo će pratiti Cro Copov ulazak u ring za vrijeme pjesme 'Wild Boys', gdje će ga čekati opasni novozelandski borac.

'Borba će biti vrhunska, obojica ćemo ići na nokaut', govorio je uoči meča Filipović, a slično je razmišljao i Sefo koji je nekoliko puta ponovio:

'Ova borba neće otići do kraja. Jamčim da će netko od nas dvojice pasti. U sjajnoj sam formi, jer treniram dva puta na dan.'

Dan prije borbe obavljeno je i službeno vaganje pa je postalo poznato da će Sefo sa svojih 120 kilograma biti teži od hrvatskog borca (108).

Podsjetimo da će priredbu najaviti Michael Buffer koji se proslavio i obogatio rečenicom: 'Let’s get ready to rumble!’

Hollywoodski glamour Final Fightu donosi i glumica Jane Park Smith koja će voditi cijelu priredbu jer televizijska slika ide u 70 zemalja svijeta. Ova ljepotica ima crni pojas u te-kvon-dou, a u središte pozornosti došla je kada je 2007. postala Miss Amerike. Snimila je nekoliko filmova i serija.

Cro Cop vs. Ray Sefo